SE BILLEDERNE: 'De unge mødre'-mor i VILDT vægttab

I 2008 besluttede Jonna Vistisen sig for at tage det endelige opgør mod overvægten. Og det lykkedes for hende!

Af Jonas Sand - 18. januar 2016 kl. 19:25

I 2008 tog Jonna Vistisen – der er mor til ‘De unge mødre’-deltageren Sasja – et valg, der skulle vise sig at få afgørende betydning for hendes fremtid. Den dengang svært overvægtige kvinde fik en gastric bypass-operation og lagde sit liv helt om.
–  Jeg har altid kunnet tabt mig. Det havde jeg gjort flere gange gennem årene, men jeg kunne aldrig holde vægttabet. Det måtte jeg erkende, at jeg skulle have hjælp til, og det har operationen hjulpet mig til, fortæller Jonna og fortsætter.
– Det var mit endelige opgør med vægten, og efter operationen tabte jeg mig 60 kilo på otte-ni måneder, siger Jonna, der siden har taget fem kilo på igen efter vægtstabilisering.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-mor afvist i ‘Mit plastikmareridt’: Sådan går det i dag
For børnenes skyld
I ‘De unge mødre’ kunne tv-seerne opleve Jonna som en kvinde, der var meget involveret i livet for sine børn og børnebørn. Og det er netop dem hun peger på som den største årsag til, at hun formåede at tabe sig og holde vægten for alvor.
– Jeg ville forlænge mit liv og slippe af med angsten for at dø på grund af fedme. Tanken om fedmerelaterede sygdomme skræmte mig, men det var primært for mine børns skyld. Jeg ville ikke være hende den tykke mor, som gemte mig og ikke kunne lave ting med mine børn.
– De har altid været en stor hjælp, og det er de stadig. De er min inspiration, og det er dem, der har givet mig vilje og lysten til at se det positive – især i dag, hvor jeg har mange følgevirkninger efter operationen, som har besværliggjort mit liv i dag.
Sidste år var Jonna med i TV3-programmet ‘Mit plastikmareridt’ netop på grund af komplikationerne efter operationen og vægttabet.
I galleriet over artiklen kan du se før/efter-billederne af Jonna Vistisen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.