SE BILLEDERNE: 'De unge mødre'-datter døbt på trods af kaos

Der var lidt kaos i kirken, da Sandra og Martins datter skulle døbes, men alt lykkedes heldigvis for parret.

Af Jonas Sand - 7. oktober 2019 kl. 19:29

I midten af juli blev ‘De unge mødre’-deltageren Sandra Leonhard Sommer mor igen, da hun fødte sit andet barn – det første med sin mand, Martin. Både den unge mor og Martin har et barn fra et tidligere forhold, men de ønskede også et barn sammen.
Derfor var glæden stor, da Merle kom til verden tidligere i år, efter ægteparret i lang tid havde kæmpet for at få endnu et familiemedlem. Sådan er det fortsat, og den snart tre måneder gamle pige fik i weekenden officielt sit navn, da hun blev døbt.
– Det hele gik som planlagt! Det var simpelthen så hyggeligt at være omgivet af vores tætteste familie og venner, fortæller Sandra til Realityportalen.
– Det har dog været lidt stressende op til dåben. Min mand arbejder meget, så jeg har stået med meget af planlægningen selv. Det har været lidt hårdt med tre børn og en hund. Men jeg klarede det heldigvis, og jeg er heldigvis beriget med tre ekstremt nemme og kærlige børn.
LÆS OGSÅ: Cyste og flere nederlag: Ung mor taler ud om fertilitetsbehandling

Kaos i kirken

Mens alt, som Sandra og Martin kunne styre, gik efter planen, så var det lidt anderledes i kirken.
– Der var dog lidt kaos i kirken, fordi der var tre børn, der skulle døbes. og så havde præsten glemt at skrive vores datters mellemnavn ned, så da han skulle gentage hendes navn, havde han glemt det. Præsten sagde: “Hvad skal barnet hedde?”, og gudfar svarede følgende: “Merle Thalia Leonhard Sommer”, siger Sandra og fortsætter:
– Så kiggede han og sagde: “Thalia? Der er vist noget, jeg har glemt”. Jeg tænkte straks, at det måtte være min ammehjerne, der havde glemt at skrive det i mailen til kirkekontoret. Men det var heldigvis en fejl i hans noter. Så vi måtte lige hjælpe ham på vej, da han sagde: “Jeg døber Merle”, og så kiggede han på os, hvor vi måtte gentage Thalia, griner Sandra.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
Præsten var ikke den eneste, der ikke vidste, at datteren skulle have mellemnavnet.
– Martin og jeg stivnede lige et øjeblik, for ingen vidste, at vi havde valgt et mellemnavn til hende, så det skulle jo være en overraskelse til familie og venner, siger den unge mor, der heldigvis kunne glæde sig over, at problemet blev løst, og alt andet gik godt.
– Men derudover gik det hele som smurt. Vi havde bestilt lækker mad og kage, og vi fik en sød pige til at servere, så vi kunne nyde dagen fuldt ud. Vi var 35 til festen, så det var en lille, hyggelig dåb, siger Sandra og fortæller, at de har valgt at tilføje Thalia til datterens navn, fordi det er et navn, de godt kan lide, og fordi der ikke er mange, der hedder det.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Slut med børn

Merle har fået en rigtig god start på livet.
– Hun er blevet taget godt imod af alle. Hun var jo meget ønsket. Hun har næsten sovet igennem hver nat, siden hun blev født, og hun gør det stadig. Hun er så mild og sød, fortæller den unge mor.

Datteren er dog ikke så nem, at parret har planer om at forøge familien med endnu et medlem.
– Vi overvejer ikke flere børn. Martin er for gammel, griner Sandra.
LÆS OGSÅ: Ung mor så ny fyr: Nu er hun helt single igen
I opslaget herunder kan du se billeder fra den store dag:


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne jubler: Fri for kræft