SE BILLEDERNE: Claus Elming og Oliver Bjerrehuus springer ud som drags

Claus Elming har fået kæmpe respekt for dem, der til hverdag og fest går i højhælede sko.

Af Nikolaj Vraa - 14. august 2021 kl. 13:58

Den 52-årige tv-vært, Claus Helmning, skal dyste mod modellen Oliver Bjerrehuus, håndboldtræneren Lars Rasmussen, 45, skuespilleren Simon Stenspil, 38, og Daniel Rasmussen fra ‘Kørelærerne’ i tv-programmet ‘Zulus store dragdyst’.

– Jeg havde ingen anelse om, hvor vildt det ville blive. Det er den vildeste transformation, siger Claus, der skiftede navn til Claudia Cancerella, da han kom i kjole og fik lagt makeup. Hans dragmor, Di Di Cancerella alias Kim André, måtte hjælpe ham med at træne i at gå i de høje hæle.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

Artiklen fortsætter under billederne…

Oliver fik hjælp af Anders Bilberg, der som Betty Bitschlap var hans dragmor (Foto: TV2)

Der skulle en del til, før Oliver Bjerrehuus kunne forvandles til Bente Bænkpres. Til gengæld lykkedes det over al forventning. – Er det dig på fotoet, skrev hans mor, Suzanne Bjerrehuus, på Instagram som kommentar til et billede af ham i drag (Foto: TV2)

– Min største respekt herfra til alle, som har haft ondt i fødderne af at gå i høje hæle. Det er først nu, at jeg ved, hvad det vil sige, siger Claus, der som altid gik ind i konkurrencen for at vinde den. Finalen kan ses på Zulu på søndag kl. 20.50.

– Vi håber, det kan rykke nogle grænser også med hensyn til Copenhagen Pride, der kommer nu her. Det er nok noget af det mest sindssyge, jeg nogensinde har kastet mig ud i, men jeg fortryder ikke et eneste sekund af det, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået fedmeoperation