SE BILLEDERNE: Camilla Framnes søn konfirmeret - Her & Nu

SE BILLEDERNE: Camilla Framnes søn konfirmeret

Camilla Fremnes har været med i ‘De unge mødre’ siden 2005, og de mange år siden dengang bevidner billederne fra sønnens konfirmation om.

Af Rikke Lynge - 17. august 2020 kl. 19:25

I weekenden var det store konfirmations-dag rundt omkring i landet, da alle konfirmationer blev udskudt, da Danmark lukkede ned i marts. Camilla Framnes ældste søn, Oliver, var en af de unge mennesker, der i går endelig fik sin store dag.

– Det bliver ikke meget større. Min store smukke, omsorgsfulde, dejlige dreng er blevet konfirmeret idag. Jeg er rørt til tårer, og dagen er fuld i gang med at blive fejret, skrev Camilla på Instagram lørdag, hvor Oliver blev konfirmeret.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op: Sådan går det efter trafikuheldet

Artiklen fortsætter efter billederne.

LÆS OGSÅ: Cæcilies dilemma: Kampen om opmærksomheden fra tre børn

Der var stil over feltet, da Oliver kørte fra kirken i en Mercedes cabriolet iført jakkesæt og guldur.

– Han lignede en million. Aldrig troede jeg, at han ville vælge jakkesæt med alt, skrev Camilla fortsat på Instagram.

Seere af ‘De unge mødre’ lærte allerede Oliver at kende få minutter efter fødslen i 2005, hvilket var i sæson 3 af ‘De unge mødre’, og Camilla Framnes er dermed den mor, der har været med længst tid i programmet, da hun først stoppede optagelser til ‘De unge mødre’ efter sæson 25, hvor hun sammen med manden Kevin havde fået sønnen Victor. De mange konfirmationsbilleder af sønnen Oliver giver også et godt indblik i, hvor mange år der er gået, siden Camilla før første gang inviterede seerne ind i sit liv.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Mor-Jette og Lenny i samme musikvideo

– Vi er stadigvæk helt flyvende og overvældet over Olivers store dag igår, alle de mange lykønskninger, gaver mm. Af hjertet tak til jer alle, skriver Camilla på Instagram dagen efter Olivers konfirmation.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’