SE BILLEDERNE: 'Big Brother'-Mark i vildt vægttab efter 'Robinson'

Det var en noget lettere Mark Bøgelund, der vendte tilbage til Danmark efter optagelserne til ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Jonas Sand - 6. juli 2015 kl. 8:37

Mark Bøgelund fra ‘Big Brother’ er en af deltagerne i efterårets sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor han deltager sammen med kæresten, ‘Paradise Hotel’-vinderen Monique von Appen.
Parrets deltagelse i programmet blev dog noget kortere end planlagt, kunne Realityportalen.dk afsløre. Men det var måske meget heldigt, for ellers var Mark måske helt forsvundet. Ugerne på øen var nemlig hårde for reality-deltageren, der endte med at tabe sig seks-syv kilo.
Jeg tabte mig utrolig meget af at være med i ‘Robinson’. Jeg tabte mig så meget, at jeg fik et chok, da jeg så mig selv i spejlet. Det var yderst hårdt at gå så forfærdelig længe uden at få specielt meget at spise, fortæller Mark til Realityportalen.dk.
Se før/efter-billederne over artiklen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mark og Monique indrømmer: Vi er kærester
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Robinson’-par: Ingen sex i ‘Robinson’
LÆS OGSÅ: Kommende ‘Robinson’-par: Derfor faldt vi for hinanden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.