SE BILLEDERNE: Amalie Szigethy springer ud som cykelmodel

Den populære reality-stjerne går nu i forældrenes fodspor.

Af Emilie Holm Egebro - 12. oktober 2015 kl. 19:25

Amalie Szigethy er efterhånden kendt fra lidt af hvert. En modelkarriere har hun dog endnu ikke forsøgt sig med, selv om hun tidligere har fortalt, at begge hendes forældre har været modeller. Det bliver der lavet om på nu.
– Så kan jeg snart meddele, at jeg er en af de heldige piger, som er blevet udvalgt til at lave en lækker ny kalender for CykelPartner. Jeg synes, at vi havde et super godt samarbejde, og jeg fik selv lov til at vælge de billeder ud, som jeg synes, var de pæneste, afslører Amalie på sin blog og fortsætter:
– Som I kan se, ser jeg totalt sporty ud i deres cykeltøj, og jeg skulle da også lige vænne mig til at have det på. Jeg synes godt nok, at de shorts sad stramt, og det var meget underligt at skulle posere på en cykel, fordi jeg skulle holde looket naturligt og ikke for sexet eller dullet.
Amalie har selv taget et par billeder under shootet, som kan ses øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Mine forældre var modeller
LÆS OGSÅ: UPS! Amalie Szigethy stoppet af politiet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser