SE BILLEDER OG VIDEO: Reality-deltagere overrasker på fodboldbanen

Flere reality-stjernerne var i weekenden samlet til fodbold, hvor de samlede penge sammen til børnecancerafdelingen på Odense Universitets Hospital.

Af Rikke Lynge - 10. august 2020 kl. 19:25

Lørdag den 8. august spillede flere reality-deltagere med på ‘Fodbold mod cancers All-Stars-hold’ – en showkamp i den gode sags tjeneste. Spillerne på All-Stars-holdet mødte spillere fra Kolding fodboldklub og samlede ved eventet penge ind til børnecancerafdelingen på Odense Universitets Hospital.

I 31 graders varme kæmpede spillere fra ‘Paradise Hotel’ og Robinson Ekspeditionen’, men også tv-personligheder som Melvin Kakooza var mødt op til dagens arrangement, hvor All-Star-holdet vandt 7-2 over Koldings fodboldhold.

LÆS OGSÅ: Kamp mellem reality-stjerner og fodboldspillere

Jaffer og Melvin til ‘Fodbold mod cancer’ (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: SE HER: Patrick Brylov gift med rigmandsdatter

– Holdet spillede ret godt sammen, og vi var da også det bedste hold på banen. De to mål, de får, er dumme fejl, vi laver. Man kunne godt få følelsen af, at vi har spillet sammen og trænet sammen, for der var god kommunikation hele vejen rundt, fortæller Jaffer Janjooa fra ‘Robinson’ efter kampen.

Kampens målscorer fra All-Star-holdet fordeler sig således: Mathias Hjort bombede to mål, Oliver Erngart scorede et mål, Emiliano Marcondes scorede to, Navido scorede et mål, og så scorede Peter Trajkovski et mål.

Derudover blev der overrakt priser efter kampen, hvor Jamil Faizi fra ‘Robinson’ blev kampens spiller, og Kasper Eriksen fra ‘Paradise Hotel’ blev kampens bisse.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne opgiver: Jeg finder aldrig en kæreste

Mathias Hjort udtalte til Realityportalen forinden kampen, at han forventede at lave hattrick, og med to mål lykkedes det ikke, men det skuffer ikke ‘Paradise’-deltageren.

Türker og Mathias til ‘Fodbold mod cancer’ (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Medina er gravid

– Jeg er meget tilfreds, jeg skiftede mig selv ud efter begge mål, da vi var så mange på bænken, og alle skulle have spilletid. Jeg ville gerne have scoret et mål i anden halvleg, og jeg kunne få bolden flere gange af Türker, men han valgte at spille vores unge pige Chili fri, så hun kunne få lov at afslutte, og hun var også tæt på at score flere gange, men deres målmand var skarp på kassen. Det siger alt om Türker og al respekt til ham, fortæller Mathias efter kampen.

Normalt ser man reality-deltagerne samlet om druk og fest, men efter dagens varme kamp gik alle hjem.

LÆS OGSÅ: Kæmpe glæde: Oh Land har født

– Folk kom langvejs fra, og det handlede ikke om at drikke os stive denne gang, men det handlede om at støtte en god sag og få en konge dag, og det fik vi, fortæller Mathias fortsat.

Se flere videoer fra dagens event i opslaget herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

KÆMPE STORT TAK TIL @fodbold_mod_cancer FOR AT ARRANGERE ET SÅ FANTASTISK ARRANGEMENT! 🙌🏽❤️ – Jeg er så evig lykkelig, og priviligeret over at jeg med min platform kan være med til at kaste lys over projekter som dette! ❤️🙏🏽 – Tænk at jeg kan sidde med denne følelse af at gøre noget for noget så vigtigt, “bare ved at dukke op” det vil jeg ALDRIG nogensinde tage forgivet 😍 – Ville ønske der var flere timer i døgnet til at kunne lave det her! Jeg elsker hver evig eneste gang jeg er ude til begivenheder som dem her! ❤️ – Et særligt stort tak til @fodbold_mod_cancer @koldingboldklub @kb_serie6 og til mine holdkammerater for at være en del af dette og ikke mindst til alle de dejlige mennesker i og omkring denne dag ✔️ KÆMPE RESPEKT! 🤩 – Vi ses helt sikkert igen næste år! ❤️🙌🏽🙏🏽 –

Et opslag delt af Youtube -> 𝐓Ü𝐑𝐊𝐄𝐑 𝐀𝐋𝐈𝐂𝐈 🇩🇰 (@fitbyturker) den

LÆS OGSÅ: EXIT! Marie klar til ‘Vild med dans’ med en kvinde

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Tak er et fattigt ord! Men jeg kan simpelthen ikke sige det anderledes 🤷‍♂️ Jeg er så fuc… øhm, MEGA taknemmelig overfor i går! 🥰 Endelig fik vi lov til at vise hvad størstedelen af de sidste 14 måneder er blevet brugt på! Endelig fik vi lov at afvikle! Og endelig fik vi lov til at spille en kamp sammen! Og så endda foran så mange dejlige, glade, opbakkende og stemningsfyldte mennesker 🤩 Tak til hver og én af dem som mødte op, og nød dagen og det ALT for varme vejr sammen med os 😀 Jeg havde meget at se til, men jeg så jer, og jeg fik glæden af at snakke med flere af jer 🥰 Tak til Fodbold Mod Cancer All-Stars spillerne, kendisser såvel som ikke-kendisser, for fremmøde i højt humør, og for at hjælpe med at gøre eventet til mere end jeg havde turde drømme om 💪🙏 Der skal også lyde en stor tak til vores to søde, smilende og hårdtarbejdende eventpiger, @kaatjapedersen og @emilieschibyamstrup. I er skønne, i er værdsætte, og i gjorde det super godt 👍 Tak til min “second in command” @andreasmachat, som var på fra morgenstunden, og assisterede i alt fra opstilling, nedtagning, uddelegering af opgaver, til nærmest at være vandbærer under kampen 😛 Kunne ikke have gjort det uden dig! Tak til sponsorere og samarbejdspartnere, for at sparre med mig, støtte op med produkter, og for at være med på “holdet”. En speciel tak til @boldgaden , @fodbold_ogevent, @slotssoebadet, @sofie_joha, @statedrinks, @myfutcard.dk, @noccodanmark, Pokalforum og selvfølgelig også vores fantastiske leverandør af vores lækre spillersæt @sportmonda 👌 En kæmpe tak til @koldingboldklub for at lytte til min ydmyge idé, huse den, og for det positive samarbejde 🙏 Og sidst, men på ingen tænkelig måde, de fantastiske gutter fra @kb_serie6 🔵 @vanpabst og @danielmailand, uden jer to havde der ikke været noget event på KB i går 👊 Tak til den utroligt underholdende stadionspeaker @bonnefar. Tak til den tålmodige og hårdtarbejdende fotograf @jimmifalkenberg. Og tak til en kollektivt hold, som smadrede alle mine forventninger. I var så gode! I havde meget stor del i at kampen i det store hele var tæt, underholdende og mindeværdig. Fortryder ikke valget af modstandere ét eneste sekund 🤩

Et opslag delt af Fodbold Mod Cancer (@fodbold_mod_cancer) den

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE! Kasper i øksedrama: Frygtede amputation