SE ALLE BILLEDERNE: Kendisser til realitypars vilde bryllup

Der var masser af romantik i luften, da ‘Bagedyst’-finalisten og ‘Beauty Bosserne’-stjernen sagde ja til hinanden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. august 2021 kl. 18:54

Fredag formiddag blev de to realitystjerner Kristian Just Steen-Gørup og Rasmus Bjørn Steen-Gørup gift i Frederiksberg Kirke, og følelserne sad uden på tøjet hos både bryllupsgæster og brudepar, da de to gav hinanden et ja.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe forlader landet: Har fået nyt job

Blandt de mange gæster var blandt andet Cecilie Hother, der senere på dagen skulle have rollen som toastmaster til bryllupsfesten, som afholdes på Skjoldenæsholm Herregård. Også Mascha Vang, Stephanie og Kasper Fisker samt Sada Vidoo var mødt op for at sige tillykke og fejre parret.

Michael Brautsch fra ‘Gift ved første blik’ viede parret. (Foto: Uffe Kongsted.)

Egentlig skulle Rasmus og Kristian have været gift allerede sidste år, men lige som så meget andet i 2020, så blev brylluppet udskudt. De blev dog alligevel viet på Københavns Rådhus den 5. juni 2020, da de ikke kunne vente med at få papir på hinanden.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Mens Kristian er kendt fra den allerførste sæson af ‘Den store Bagedyst’, som blev vist tilbage i 2012, er Rasmus kendt for sine produkter RAZspa og hans medvirken i Kanal 4-serien ‘Beauty Bosserne’.

Det er også en ‘Bagedyst’-stjerne, der har stået for parrets brudekage. Den er fremtryllet af Jette Stub fra den sæson, der blev vist i 2015.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Se billeder fra brylluppet i galleriet øverst i artiklen.