Scott Disick må filme med Kardashians, hvis …

Kris Jenner har stillet Scott Disick et chokerende krav, hvis han skal medvirke i familiens reality-program – og han har accepteret det.

Af Jonas Sand - 15. december 2015 kl. 9:18

Scott Disick og Kourtney Kardashian gik tidligere i år fra hinanden, og selv om de to tyder på at være på vej sammen igen, så er det ikke sikkert, at den selvudnævnte Lord får lov til at medvirke i familiens reality-program længere.
Scott er meget opsat på at være en del af tv-programmet – uanset om han er sammen med Kourtney eller ej – men ifølge Radar Online har Kris Jenner stillet ham en noget streng ultimatum.
– Kris har fortalt Scott, at hun vil lave en kontrakt til ham på én betingelse. Han kan få lov til at være med i programmet, hvis hun eller Kourtney må teste ham for stoffer på hivlket som helst tidspunkt, fortæller en Kardashian-insider til mediet.
– Det kom som et chok, men Scott har rent faktisk accepteret betingelserne. Han vil gøre alt for at være en del af programmet og familien. Det er alt, han har tilbage, fortsætter kilden.
Scott Disick har flere gang været i problemer med både stoffer og alkohol, og tidligere i år måtte han igen lade sig indlægge på en afvænningsklinik. Men nu skal det altså være helt slut med det, hvis han fortsat vil være en del af familien Kardashian.
Se flere billeder af Scott Disick i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Sammen igen? Kourtney og Scott på shoppetur
LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre
LÆS OGSÅ: Se Kourtneys frække bikini-krop: Dét går Scott Disick glip af
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.