Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre

Han er netop kommet ud af et længere afvænningsforløb, men Scotts eskapader stopper ikke her.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. november 2015 kl. 10:05

Kourtney Kardashians ekskæreste, 32-årige Scott Disick, har tilbragt fem uger på Cliffside Malibu, der er et behandlingssted for misbrugere.
Men i starten af ugen valgte han at afbryde opholdet, selvom det var planen, at han skulle tilbringe sin tid på Cliffside frem til starten af januar.
Scotts misbrug var også en af de bærende grunde til, at 36-årige Kourtney tidligere i år fik nok og smed ham ud.
Men for det ikke skal være løgn, lader det til, at der i forbindelse med Scotts afvænning er kommet vilde detaljer frem. For han skulle eftersigende have været seksuelt sammen med to af Kourtneys søstre. Nemlig 31-årige Khloe Kardashian og 18-årige Kylie Jenner. Det skriver Hollywoodlife.
CHOK: Kardashian-søster smider manden på porten
Tæt på begge søstre

Keeping up with the Kardashians

Ifølge kilden skulle Scott have været sammen med Khloe i 2014. (Foto: All Over)


En kilde tæt på familien fortæller til Life & Style, at Scott eftersigende har fortalt, at han har haft sex med Khloe tilbage i 2014 under en bruser i The Hamptons. Men han påstår også at have haft “fuldesex” med lillesøster Kylie tidligere i år.
Kilden fortæller yderligere, at Scott ikke er bleg for at råbe op med de to scoringer. Men om rygterne taler sandt, vides ikke.
Kourtney og Scott har været sammen siden 2006 og har tre børn sammen.
Scott Disick vil kæmpe for Kourtney Kardashian
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sexet er Kendall Jenner
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.