Sazeline vender tilbage med nye planer

For Sazeline var det nødvendigt med en omgang digital detox. Her er, hvad den lange pause har ført til.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. januar 2020 kl. 08:55

“Vi ses i 2020”, skrev Sazeline den 10. december sidste år på sin Instagram-profil, og i dag er dagen, hvor hun melder sin tilbagekomst på det sociale medie. Hun har oplevet, at den digitale detox på mange måde har været sund for hende, og at den har ført noget godt med sig.
LÆS OGSÅ: SE HER: Den hemmelige gæst på ‘Paradise Hotel’
– Det var rigtig svært de første dage, og det var en refleks for mig at tage min telefon for at klikke ind på Instagram. Men jeg havde fjernet appen, så det var som om, at der var et eller andet, der manglede. Så det har været så sundt for mig at mærke efter, hvordan jeg har det, når jeg ikke bliver påvirket af nogen eller noget online, siger hun i en af sine første insta stories, efter hun er vendt tilbage.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe headhuntet til ny sæson 

Afhængig af Instagram

Tre ugers offline-status har fået den 37-årige blogger til at overveje, hvilket forhold hun i fremtiden vil have til Instagram. Før i tiden åbnede hun appen et sted mellem ti og tyve gange om dagen, og ifølge hende selv er det for meget og en form for afhængighed.
– Det er jo vanvittigt. Instagram er en del af min hverdag, men i fremtiden skal det være på en måde, så det ikke overtager, siger Sazeline, der i perioden mærkede, hvordan hun blev mere klar i hovedet.
LÆS OGSÅ: Sidste års vinder: Det må man ALDRIG gøre i ‘Paradise’
– Jeg tror, mange mennesker er afhængige af at være online, og man kan jo også tænke på Dronningens nytårstale om, at de sociale medier er her for at blive. Jeg tror, at man skal være mere bevidst om de ægte relationer, så man ikke kun tapper ind hos sine venner online, men så man husker at være der for dem.

Nye planer for fremtiden

Nu sætter hun for alvor fokus på den mentale sundhed og på at være til stede. Hun begynder på tre nye studier i januar og februar, hvor hun skal læse til psyko- og traumeterapeut samt til meditationslærer.
LÆS OGSÅ: Her er årets reality-vært 2019
– Jeg glæder mig helt vildt og synes, det er spændende, hvad der sker med os og vores bevidsthed i det her hamsterhjul af et liv, som vi lever med vores arbejde og børn og alle de ting, vi laver. Det er fedt og et gear, vi skal fortsætte i, men vi skal også huske at være bevidste og nærværende i vores eget liv, så vi ikke lever efter andre folks forventninger og idéer, siger hun.