SAY WHAT! Vil Kourtney tilbage til Scott? - Her & Nu

SAY WHAT! Vil Kourtney tilbage til Scott?

Kris Jenner føler sig overbevist om, at Kourtney Kardashian vil tilbage med ekskæresten, Scott Disick.

Af Jonas Sand - 6. juni 2019 kl. 17:02

Der venter familien noget af en overraskelse i det kommende afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashians’, da Scott Disick på Instagram offentliggjorde, at han var på ferie med ekskæresten Kourtney Kardashian og hans nuværende kæreste, Sofie Richie.
Det ser både Kim, Khloé og mor Kris Jenner, og de kan slet ikke forstå, hvad der foregår. Det skriver PEOPLE.
– Hvis jeg skal være ærlig, så er det lidt forvirrende. Kourtney, Scott og Sofia på ferie sammen – hvad foregår der? Hvorfor i alverden føler hun, at det er nødvendigt at tage på ferie med Scott? siger en overrasket Kris Jenner blandt andet i afsnittet.
LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Nu er Kim Kardashian mor til fire: Han ligner …
Kim foreslår, at Kourtney måske bare gerne vil tilbringe lidt tid med sine børn, men den forklaring køber familiens overhoved på ingen måde. Hun tror i stedet, at datteren vil finde sammen med Scott igen.
– Hun har mange ture med børnene. Han kan tage til Mexico hver af ugens dage. Jeg frygter, at hun ikke kan besluttet sig. Hun kan ikke engang vælge en farve maling. Det tager hende måneder. Jeg siger bare, at hendes ubeslutsomhed kommer til at bide hende i røven. Og hun kommer til at beslutte sig alt for sent, at hun er forelsket i Scott og vil tilbringe resten af sit liv med ham.
– Hun ved ikke, hvad fuck hun vil, siger Khloé, inden Kris Jenner igen tager ordet.
– Præcis. Der er en, der ender med at blive virkelig såret i det her, siger hun.
En kilde fortæller til PEOPLE, at der intet drama er mellem Kourtney, Scott og Sofia, så indtil nu ser det ud til, at det store trekantsdrama er blevet undgået.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian skjuler fødslen for sin mor