SAY WHAT! Sarah Louise blev dopet

Forsidefruen har for nyligt været ude for en meget ubehagelig oplevelse.

Af Emilie Holm Egebro - 17. september 2018 kl. 13:07

Selvom det til tider kan se meget glamourøst ud, når ‘Forsidefruer’ ruller over skærmen hver torsdag på TV3, betyder det dog langtfra, at det altid er det.
I løbet af programmet har kvinderne flere gange åbnet op for private hemmeligheder og historier om, at livet ikke nødvendigvis går deres vej. Så sent som sidste weekend, var Sarah Louise også ude for en meget ubehagelig oplevelse, og den er hun nu klar til at åbne op om:
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
LÆS OGSÅ: Realitybabe viser kroppen frem efter fødslen
– Jeg har grumlet i nogle dage over, hvorvidt jeg skulle fortælle jer den egentlige grund til, at jeg har været stille i weekenden og starten af ugen. Jeg tænkte for det første, at jeg ikke orkede en dramatisk overskrift i pressen, men derudover har jeg også følt skam. Skam over at være så voksen – altså 36 år – og så sætte mig selv i sådan en latterlig situation, starter Sarah Louise et blogindlæg og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Janni afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid
– Jeg fik lørdag aften noget i min drink. Det var den klassiske med. at jeg tog imod en drink fra en mand. Manden “kender” jeg fra bylivet, og min intuition sagde også, at jeg nok ikke skulle være der, hvor jeg var, men der var god stemning, og jeg lod mig rive med. Allerede under 20 minutter efter, jeg havde drukket min drink, blev jeg helt utrolig fuld. Det var som om, at jeg var blevet ramt af en hammer. Det hele sejlede, og jeg følte mig sindssyg træt. Jeg fik mig selv i en taxa hurtigt og kørte hjem. I taxaen gik jeg ud som et lys og vågnede ved, at taxachaufføren var stået ud af bilen for at få mig til bevidsthed. Han tilbød at køre mig på skadestuen, men jeg ville bare ind i mit hjem.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels fik 53 breve: Sådan udvalgte han de fem

Ikke første gang

Desværre for Sarah Louise var det værste ikke overstået, og det blev en lang nat og efterfølgende dag:
– Efter et par timers søvn vågnede jeg, og det hele sejlede stadig rundt. Jeg begyndte at kaste op, og jeg har ellers ALDRIG den slags tømmermænd. Den var helt gal. Først klokken 16 begyndte fornemmelsen at aftage, og jeg stoppede med at kaste op. Jeg var frygtelig ked af det hele søndag og mandag. Jeg har desværre prøvet at få noget i min drink flere gange, og efter en samtale med min læge er det sandsynligvis også det, der skete lørdag nat, forklarer Sarah Louise på bloggen og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie forklarer: Derfor er vi flyttet tilbage til Danmark

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvornår Mascha mener, at et blogindlæg bliver for personligt


LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’: Vi bliver venner igen
– Helt ærligt, så slår jeg mig selv i hovedet for at være SÅ dum at takke ja til en drink fra en person, som jeg havde en dårlig fornemmelse med. Jeg er bare for gammel og er for meget mor til at tage den slags chancer med mig selv. Hvad nu, hvis jeg var endt et andet sted end hos mig selv? Dette kunne jo være gået helt galt. Jeg har altid haft den ide, at det aldrig er kvindens egen skyld, når hun udsættes for voldtægt eller andet. Men alligevel har jeg følt skyld og skam over, at jeg ikke passede bedre på mig selv.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sofie: Jesper var ikke den ex, jeg havde håbet på
LÆS OGSÅ: Reality-hunk er blevet single