SAY WHAT! Ryger Lenny ud af 'Paradise'? - Her & Nu

SAY WHAT! Ryger Lenny ud af 'Paradise'?

Philip giver den farlige maske til Nanna, men det kan ende med at blive dyrt for hans bedste ven.

Af Emilie Holm Egebro - 3. maj 2017 kl. 12:03

Det bliver nervepirrende i aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’, hvor Philip efter mange overvejelser giver den farlige maske til Nanna. Det er dog noget af et sats, da det højst sandsynligt enten kommer til at koste ham selv pladsen på ‘Paradise’ eller bedstevennen Lenny.
Selvom Philip ser taktikken som den mest sikre for at redde sig selv, viser det sig, at Lenny pludselig er i tvivl om, hvorvidt han kan stole på vennen.
– Jeg er bange. Jeg tror, du smider mig hjem. Jeg har lige hørt, at du har sagt til Simone, at du vil have mig hjem, siger Lenny til Philip i afsnittet.
– Det har jeg ikke sagt, Lenny. Overhovedet ikke, slår Philip fast.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip afslører sine overvejelser omkring masken
– Jeg kan mærke på Philip, at der er noget galt. Jeg tror ikke, han har været helt ærlig i forhold til, at han har placeret masken hos Simone. Jeg tror, han har placeret den hos en anden, og jeg begynder at være i tvivl om, at det måske kan være Nanna, og at han vil smide mig ud, siger Lenny til kameraet.
– Alle kneb gælder i dag. Jeg lyver, lyver, lyver – kigger folk i øjnene og lyver. Det er ikke sjovt at lyve, men når jeg får en mission, går jeg all in. Så skal jeg bare klare den, fortæller Philip til kameraet.
Om Lenny ryger ud i aften, eller om han gennemskuer Philip, så han selv ryger hjem, kan du finde ud af i aften klokken 22.00 på TV3.
Smugkig lidt fra det nervepirrende afsnit herunder:


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone afslører: Jeg spiller Lenny og Philip ud mod hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip og Simone indgik hemmelig aftale i tårnet
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip efter Simones exit: Jeg fortryder det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.