SAY WHAT? Nyt vildt twist på 'Paradise' i aften

I aften introduceres noget helt nyt og vildt i ‘Paradise’-historien.

Af Emilie Holm Egebro - 7. marts 2018 kl. 11:06

For første gang nogensinde i ‘Paradise Hotel’-historien får deltagerne i aftenens afsnit hver deres egen mobiltelefon på hotellet, hvor de kan skrive til hinanden.
Dette kan bruges til at skrive taktiske beskeder til hinanden, men Lenny finder straks ud af en anden ting, man også kan bruge telefonen til. Nemlig at skrive frække beskeder til pigerne på hotellet.
– Piger, piger, piger. Det har jeg brug for nu. Og Nadja er på. Hun er fucking på. Og jeg er på. Så det er så fedt! Jeg er så glad for min nye mobil. Så kan jeg score, griner Lenny i aftenens afsnit og hiver Nadja med under tæppet i loungen på hotellet.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud: Er hun kærester med Jesper Buch?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rasmus efter exit: Julie var ægte fan af Lenny
– Jeg flirter rigtig meget med Nadja i øjeblikket. Det gør jeg. Og det er af to årsager. Det er, fordi hun er en sød, sjov og attraktiv pige, men det er også taktik. Jeg tænker, hvis man skal have fat på en stærk spiller herinde, så skal man have fat i partneren. Og det er det, jeg gør lige nu. Det er et grimt spil, det er det sgu, men jeg bliver nødt til at bruge de midler, jeg har, fortæller han.
I aftenens afsnit tjekker også en ny pige ind på hotellet, som får lov at vælge sin partner udfra en Tinder-version på ‘Paradise’.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Fuckbois’-Mikki scorer paradiso
Smugkig klippene fra aftenens afsnit nedenfor:LÆS OGSÅ:‘Paradise’-deltager afslører: Jeg ryger snart ud
LÆS OGSÅ: Ny paradiso afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet