SAY WHAT: Kylie Jenner planlægger allerede Stormis første fødselsdag - Her & Nu

SAY WHAT: Kylie Jenner planlægger allerede Stormis første fødselsdag

Kylie Jenners datter Stormi er lige fyldt fem måneder, men mama Kylie er er allerede begyndt at planlægge hendes første fødselsdag.

Af Louise Andersen - 2. juli 2018 kl. 16:55

‘Keeping Up With the Kardashian’-stjernerne er kendt for at hoste overdådige fester, og alting tyder på, at Kylie Jenners lille datter, Stormi, som 1. februar 2019 fylder 1 år, kan se frem til en fantastisk fødselsdagsfest.
LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden
I en række Snapchat-videoer afslører Kylie nemlig, at hun allerede er i fuld gang med at udtænke planer for Stormis fødselsdag, der altså skal fejres om små syv måneder.
– Stormi fylder fem måneder i denne weekend. Det betyder, at vi næsten er halvvejs til ét år. Jeg tænker allerede på hendes første fødselsdag, og hvordan den bare skal være episk, siger Kylie i Snapchat-videoerne.
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian åbner op efter Tristans utroskab
Kylie har endnu ikke fundet på et tema til festen. Hun havde overvejet enhjørninger, men hendes to ældre søstre, Kim og Kourtney Kardashian, kom hende i forkøbet og HAR allerede brugt enhjørninger, da de fejrede deres døtre, North og Penelope.
LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Kim og Kanyes barnepiger
Det betyder altså, at Kylie Jenner må finde på noget andet. Og mon ikke, at hun har tid nok? Der er trods alt syv måneder til, at Stormi fylder 1 år.
Du kan se Kylies Snapchat-videoer herunder: 

LÆS OGSÅ: Ung mor jubler over ny karriere
LÆS OGSÅ: Janni Ree arrangerer VILD polterabend for datteren