SAY WHAT: 'Kongerne' stopper på stribe

Thailand blev også Foxy og Blondies sidste tur med ‘Kongerne’.

Af Mikkeline Andersen - 1. december 2014 kl. 14:40

Thailand blev sidste stop for Knaldperlen i ‘Kongerne’, og det samme gælder for Foxy og Blondie. Malene Kjærgaard og Trine Steffensen har nemlig også pakket deres ‘Konge’-kufferter for sidste gang.

fff

Både Foxy og Blondie forlader også ‘Kongerne’. (Foto: Janus Nielsen/Kanal5)


– Jeg tog en beslutning ud fra min udvikling, og eftersom jeg nu er i fast forhold og skal i gang med en uddannelse, var Thailand bare en god måde at slutte en fed “konge sæson” af på, siger Foxy i dag til Realityportalen.dk.
Blondie vil også bruge mere tid på kæreste og uddannelse.
– Årsagen er, at jeg er i fuld gang med min uddannelse som hotelreceptionist og har fået verdens bedste kæreste. Derfor må jeg desværre melde mig ud af “Kongefamilien”, forklarer Blondie i dag til Realityportalen.dk.
LÆS OSÅ: ENDELIG: Babs og Biggie har ‘Konge’-sex
En anderledes sæson
Til foråret blænder Kanal 5 op for ‘Kongerne i Thailand’, og det bliver en sæson, der kommer til at skille sig ud på flere punkter. Knaldperlen og Sugar er med som programmets første kærestepar, Blondie og Foxy er ikke de eneste konger, der har forladt kæresten hjemme i Danmark, for det har Dolken også, og så er programmet rykket til eksotiske himmelstrøg.
Men ingen af ‘Kongerne’ er kærestekedelige, for både Foxy og Blondie lover, at det bliver en vild sæson.
– Sæsonen bliver anderledes, og man ser ‘Kongerne’ fra en anden vinkel. Glæd jer! Og tag godt imod ‘Kongerne i Thailand’ til foråret, skriver Foxy på Facebook.
Blondie er også begejstret:
– I torsdags kom jeg hjem efter tre fantastiske uger i Thailand, hvor den nye sæson af ‘Kongerne’ blev optaget! I kan godt glæde jer til foråret! 
Følg med på sitet i morgen, hvor vi bringer flere uddybende artikler om pigernes exit og deres oplevelser som fast del af ‘Kongerne’.
 Se klippet herunder, hvor Foxy sammenligner mozzarella-kugler med testikler. 

LÆS OGSÅ: Knaldperlen dypper den i sukker
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.