Savas i falsk forhold: Det gør mig rasende

‘Bikini Island’-deltageren var for en kort stund i et forhold med en person, som han ikke kendte til.

Af Mikkeline Andersen - 13. oktober 2015 kl. 12:00

Forleden poppede der på Facebook en begivenhed op, der fortalte, at ‘Bikini Island’-deltageren Savas Sahin var kommet i et forhold. En lykkelig omstændig for de fleste, men ikke for Savas. ‘Bikini Island’-deltageren kender nemlig ikke “sin” fyr.
– Jeg blev rasende, da jeg så det. Jeg havde lige godkendt hans venneanmodning, og det er normalt ikke noget, jeg gør med fans, fortæller Savas til Realityportalen.dk og tilføjer med et smil:
– Jeg har 1468 venneanmodninger, og jeg accepterer kun fyre en sjælden gang, hvis de ser godt ud.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Savas afslører saftige detaljer om forholdet til Wetter
“Det er pinligt”
Savas valgte hurtigt at afvise forholdet i en kommentar på opslaget, men det stoppede ikke vennerne til den ukendte “kæreste” i at skrive useriøse kommentarer på opslaget, lyder det fra Savas.
– Jeg synes stadigvæk, at det er noget bullshit at gøre. Flere mennesker har spurgt mig: ”Hvor gammel er din kæreste, Savas?” Og det er simpelthen for pinligt at skulle forklare, at jeg hverken kender ham, eller kan sige andet end det er en skide fan, der har været en klovn, siger han.
Opslaget har Savas fået slettet, og han understreger, at han aldrig håber, det kommer til at ske igen.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: ‘Bikini Island’-Savas får nusset sin tissemand
Savner et forhold
Selvom ‘Bikini Island’-deltageren absolut ikke klappede i hænderne over at være kommet i et forhold, så er det ikke, fordi han ikke vil have en kæreste.
– Der sker intet i mit kærlighedsliv lige pt, men jeg savner godt nok noget fast og seriøst. Indtil videre er jeg ung, dum og fester alt for meget, fortæller Savas.
Skulle man have et godt øje til ‘Bikini Island’-fyren, så er det nok en god ide at fortælle ham det, før man gør det offentligt på Facebook.
Se flere billeder af Savas i galleriet.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Savas om finaleplads: Et skridt tættere på målet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.