Saszeline smider tøjet

Saszeline smider tøjet som frontfigur for et nyt sundhedsprodukt

Af Jan Körner - 18. december 2017 kl. 7:25

Saszeline nøjes ikke med at være det kønne og kendte ansigt, der skal være med til at sælge sundhedsolien Ztrengz Beauty Oil. Hun bruger hele kroppen for at vise fordelene ved at drikke olien.

Som led i markedsføringen af olien smider hun nu kludene og viser sig frem, som Vorherre har skabt hende.

– Jeg er blevet ambassadør for olien. Det er ikke en, jeg selv har lavet, men jeg føler næsten, at det er. Det har været et lækkert samarbejde med firmaet, siger Saszeline til HER&NU. Hun har tidligere selv lavet cremer i eget navn, men det er droppet nu.

LÆS OGSÅ: Saszeline Sørensen jubler: Sønnen optaget i FC Barcelona

– Med mit program kunne jeg ikke køre mit eget længere. Jeg vil stadig gerne lave egne ting, men i samarbejde med andre. Som kreativt menneske er man ikke altid god til det administrative, siger hun. Som billederne viser, holder Saszeline sig godt med sine 35 år.

– Jeg har i et halvt år drukket den her olie, og jeg er ikke i tvivl om, at den spiller ind. Jeg får mange spørgsmål om, hvad jeg gør. Men jeg har ikke fået løftet brysterne eller sprøjtet noget ind i ansigtet. Det er ikke svært, hvis man indtager det rigtige. Jeg er så heldig, at jeg er 35 og stadig har det som om, jeg var 20, siger sangerinden, der i dag bor i Barcelona med sine sønner, efter at sønnen Sean blev optaget i FC Barcelonas fodboldskole.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-piger løfter sløret for den nye sæson
LÆS OGSÅ: Geggo går ind for dødsstraf