Saszeline trækker stikket: Har brug for en detox

Den smukke brunette vil bruge de resterende 3 uger i 2019 på at gøre op med sin afhængighed.

Af Anna Løwe - 10. december 2019 kl. 12:40

En ærlig Saszeline fortæller på Instagram, at hun skal på afvænning året ud fra det drug, som Instagram er for hende. Hun har brug for tid og ro til at reflektere, og det kræver, at hun vinker farvel til sin afhængighed.
– Resten af året kommer jeg til at slukke og holde en pause med min Instagram, og det er der flere forskellige årsager til, fortæller Saszeline og uddyber:
– Jeg er vant til at dele ud af mit liv her på Instagram, og det har jeg gjort i mange år. Jeg kan mærke, at jeg har brug for at tage en ‘digital detox’ og rette fokus et andet sted.
LÆS OGSÅ: Saseline: De sociale medier tager overhånd

Starter nyt studie

Ud over at dele ud af sit liv, arbejder Saszeline også professionelt med sin Instagram, hvor hun ofte reklamerer for produkter og virksomheder. Det tager hun altså også en pause fra året ud.
– Jeg kan mærke i mit hjerte, at jeg har brug for at være mere til stede og være mere nærværende, forklarer Saszeline.
– Jeg reflekterer en masse for tiden. Det er måske noget med vejret, der påvirker mig. Men også fordi jeg er på en lille rejse – jeg starter blandt andet på studie, og jeg har truffet nogle valg, jeg er ved at manifestere.
LÆS OGSÅ: Ung mor svarer på rygter om utroskab: Livet kører ikke på skinner
– Det er altsammen godt. Der er ikke noget, der er negativt, men når man reflekterer og tænker en masse tanker, har man også brug for mere ro og ikke at forstyrre sig selv ved at scrolle på Instagram.
Saszeline supplerer sin story med nedenstående opslag, hvor hun bare skriver ‘PAUSE’. Så følger du Saseline, skal du altså vente på indhold, til der står 2020 i kalenderen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det

 

View this post on Instagram

 

Ses i 2020✨❣️#InstagramPause

A post shared by Saszeline (@saselines) on


LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er Caroline Flemings hemmelige mand