Sasha raser: Isabella tænker sig ikke om!

Paradisoen er langt fra tilfreds med, at Isabella valgte hende fra til pigeturen.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 27. april 2015 kl. 22:45

‘Paradise’-pigerne var jublende glade, da de i aftenens afsnit fik at vide, at de skulle på pigetur. Men som altid er der et “men” i de luksuriøse omgivelser i Mexico. Der var nemlig kun plads til fire af de fem piger på turen.
Nanna var sikret at komme med, fordi hun har venindehalskæden. Nanna valgte at tage Christel med. Da Christel valgte Isabella, skulle Isabella beslutte, om det var Sasha eller Monique, der som den sidste skulle med på turen. Valget faldt på Monique.
– Isabella valgte mig fra, fordi hun tydeligvis ikke tænkte sig om! Hun sagde til mig, at hun var nødt til at give Monique den her, når Monique nu skulle være på hotellet. Så Isabella ville gerne give hende en chance. Men den begrundelse kan jeg ikke bruge til en skid, slår Sasha fast overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sådan får du fingrene i Kasper H
Frygter konsekvenserne
Det er aldrig godt at blive lukket ude fra en gruppe, og derfor kunne Sasha heller ikke nyde tiden med ‘Paradise’-fyrene, mens de andre var på pigetur.
– Der gik utrolig mange tanker igennem mit hoved, da jeg ikke blev valgt. Det irriterer mig helt vildt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det vil få konsekvenser, fordi vi er så tæt på finale ugen. Så det nu vi skal pilles fra, siger hun og understreger:
– Jeg prøvede bare at hygge mig med drengene og nyde, at jeg var på det lækreste hotel. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var utrolig svært, fordi jeg ikke kunne lade være med at tænke på, hvad der vil komme til at ske.
LÆS OGSÅ: Isabella knuste Theis’ ‘Paradise’-drøm: Det gør sindssygt ondt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.