Saselines hemmelighed: Måtte flygte fra Fetterlein - Her & Nu

Saselines hemmelighed: Måtte flygte fra Fetterlein

Saseline befandt sig i en ekstrem situation, da hun forsøgte at forlade Frederik Fetterlein, som kæmpede for at holde fast i hende.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. oktober 2013 kl. 10:54

Der er snart premiere på Saselines nye program ‘Saselines bekendelser’, hvor hun ærlig fortæller om sine op- og nedture. I den forbindelse har hun åbnet op for forholdet til eks-kæresten Frederik Fetterlein, som hun har sønnen Sean sammen med.
Det lignede et perfekt match, da Saseline og tennisspilleren Frederik Fetterlein forelskede sig under ‘Robinson Ekspedition’ i 2004. Parret blev kærester og fik i 2008 sønnen Sean.
Men noget gik galt, og kun syv måneder efter fødslen, besluttede Saseline sig for at forlade Frederik. Men han nægtede at give slip på hende.
Læs hele interviewet her.
LÆS OGSÅ: Saseline fortæller alt i ny reportageserie
Flygtede på krisecenter

Frederik gjorde alt, hvad han kunne, for at holde på Saseline og deres søn, Sean. (Foto: TV3)

Frederik gjorde alt, hvad han kunne, for at holde på Saseline og deres søn, Sean. (Foto: TV3)


Til trods for, at Saseline kæmpede for at komme ud af forholdet, blev Frederik ved med at holde fast i hende. Hun så derfor ingen anden udvej end at pakke en kuffert og søge tilflugt på et krisehjem sammen med sønnen.
Jeg var ude i en ekstrem situation. Jeg havde en kuffert og min søn, ingen lejlighed, ingen penge, intet arbejde. Det var alt sammen et clash af, at jeg befandt mig i en situation, hvor jeg ikke kunne komme væk fra Frederik, fortæller hun til MSN Stars og fortsætter:
-Jeg havde i en periode på otte måneder boet hos forskellige veninder og familie, men jeg kunne ikke slippe af med Frederik, som prøvede at gøre alt for at holde mig i et forhold, han længe inden allerede havde ødelagt. Jeg var fastlåst med en mand, som både fortalte venner og pressen, at vi stadig var et par, når virkeligheden så meget anderledes ud, fortæller hun og tilføjer, at Frederik var hende utro med andre kvinder, når han i perioder boede i Monaco.
LÆS OGSÅ: Fetterlein laver nyt tv-program
Ses som venner
Til trods for en meget turbulent fortid, ses de i dag som venner.
-I dag er han en rigtig god far, og Sean og ham har et fantastisk forhold. Det er det eneste, der betyder noget for mig, siger hun og fortsætter:
-Jeg kan tage hjem til middag hos Frederik, vi kan sidde og snakke som far, mor og barn, og det er fuldt ud bevidst. Sean skal ikke føle, hans far er et dårligt menneske, bare fordi jeg har syntes det på et tidspunkt. Det synes jeg ikke mere. Han tog nogle forkerte valg, og jeg ved, han elskede mig, afslutter hun.
‘Saselines bekendelser’ har premiere den 16. oktober på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Ulvens kæreste lukker op for godteposen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.