Saseline afslører: Det skal babyen hedde

Nu afslører den smukke sangerinde, hvad yngstemanden skal hedde.

Af Jonas Sand - 3. marts 2015 kl. 8:43

Det er godt en uge siden, at Saseline Sørensen og Michael Dreyer blev forældre til deres første fælles barn, og det lykkelige par har allerede fundet ud af, hvad drengen skal hedde.
– Vi er landet på Dexter Christian Dreyer. Jeg er vild med navnet Dexter… Dexter – det lyder som en fræk, livlig og kvik lille dreng – og selvom jeg kun har kendt ham i en uge, så er det også nogle af de billeder, jeg allerede nu har på ham, skriver Saseline på sin blog.
– Mellemnavnet Christian får han fra min storebror, der desværre gik bort for gik bort for 5 år siden. Det er en dejlig følelse for mig at give hans navn videre. Så har Dexter fået sin fars efternavn og ikke mit ekstremt eksotiske efternavn: Sørensen. Det har jeg bare aldrig følt stærkt for at give videre. De kan få deres fædres efternavne og så forhåbentlig min kulør… Hahahaha…
På bloggen kan du læse meget mere om, hvordan den første uge er gået for lille Dexter og det nybagte forældrepar.
LÆS OGSÅ: Se billedet: Lykkelige Saseline har født
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.