Såret Nathja: Det havde jeg aldrig troet om Stolle

Den smukke pige, Nathja, syntes, at Stolles femkant i poolen var alt andet end sjov – og hun erkender nu, at hun havde for mange følelser overfor ham.

Af Mikkeline Andersen - 6. februar 2013 kl. 8:22

Tirsdag gav Stolle den gas i poolen, hvor det endte med en femkant for den pigeglade fyr. Men ligeså sjovt som Stolle havde det i øjeblikket, ligeså – hvis ikke mere – frustrerende var det for partneren, Nathja, der kunne høre det hele fra værelset.
– Jeg havde ALDRIG troet, at stolle kunne finde på at lave en femkant i poolen. Godt nok havde han sagt, at vi var på ‘Paradise Hotel’, og han skulle give den gas – men flere gange snakkede vi også om, at vi var glade for hinanden, fortæller Nathja til Realityportalen.dk og understreger, at det virkelig chokerede hende, at han ingen stopklods havde, selvom han vidste, hvor meget det ville såre hende.
Hentede Stolle på trappen
Efter seancen i poolen var Stolle alt andet end stolt ved situationen – og i stedet valgte han at sidde sig på trappen i stedet for at gå op til sin partner.
– Stolle turde bogstavelig talt ikke at komme op til mig på værelset, fordi han på det tidspunkt ved, at jeg har hørt alt, fordi en af pigerne råber til stolle: “Stolle, jeg tror ikke, du skal sige noget til Nathja”, hvor jeg så bare råber rasende ud af altanen, at jeg har hørt ALT, hvad der er forgået, fortæller hun og fortsætter.
– Så Stolle turde ikke komme op til mig, og det var vidst meget klogt, at han lod mig køle lidt af og satte sig ned på trappen til toilettet, hvor jeg var nede og hente ham og lægge ham i seng.
LÆS OGSÅ: Se klippet: Kæmpe skænderi på ‘Paradise Hotel’
‘Det sårede mig dybt’
Overfor Realityportalen.dk gør Nathja det tydeligt, at det virkelig var en episode, der tog hårdt på hende i de smukke omgivelser i Mexico.
– Det var hårdt og hjerteknusende, at de mennesker, jeg begyndte at holde af dernede, kunne finde på at gøre sådan, når de udmærket vidste, at jeg havde så mange følelser for Stolle, som jeg havde. Jeg synes sgu, det var vammelt på daværende tidspunkt, og de piger havde jeg intet tilovers for den aften. Pænt sagt, jeg var RASENDE, slår hun fast.
Hjemme i Danmark er der dog kommet ro på mellem Natja og pigerne, der fint kan hygge sig sammen – og det er Nathja yderst glad for.
LÆS OGSÅ: Rasmus: Pigerne styrer spillet
Er blevet såret mange gange
Da Nathja tog beslutningen om at melde sig til ‘Paradise Hotel’, havde hun ingen intentioner om, at hun skulle få følelser for en af fyrene på hotellet. Men Stolle fangede, som bekendt, den smukke piges opmærksomhed fra dag ét.
– Jeg havde rigtigt mange følelser for Stolle, og derfor valgte jeg at give ham al min tillid og “kærlighed”. Jeg er blevet såret mange gange herhjemme, men valgte alligevel at give mig 98 % til ham, selvom jeg havde sat mig i hovedet, at jeg ikke skulle få følelser for nogen på hotellet.
Men der gik ikke lang tid, før Stolle havde fået charmeret Nathja – men hun erkender nu, at der åbenbart blev lagt mere i det fra hendes side, end han gjorde.
– Jeg tror at grunden til, at jeg gjorde det var, at jeg følte, han virkelig også var glad for mig. Selvom man kun ser, at han snakker om kak (red. sex) på TV, så gjorde han det ikke overfor mig – og kærlighed gør jo blind, men jeg havde tydeligvis, desværre, mange flere følelser for Stolle, end han havde for mig.
LÆS OGSÅ: ‘Den gamle’ om ‘Paradise-exit: Det er skuffende
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.