Sarah Tiedt vender tilbage til skærmen

Sarah Tiedt er i fokus i en kort minidokumentar, der formentlig udkommer allerede i morgen.

Af Lykke Buhl - 2. juni 2020 kl. 16:56

Sarah Tiedt kender vi fra ‘Paradise Hotel 2019’, hvor hun blandt andet løb med den eftertragtede titel som Miss Paradise.
Men nu er der igen tv-nyt fra den tidligere paradiso.
LÆS OGSÅ: UH! Mascha Vangs eks er blevet far

Ny minidokumentar

Hun skal nemlig være med i en minidokumentar, som hun kalder det, der skal udgives på TV2s digitale ungdomsmedie TV2 Echo.
– Man kan gøre mange dumme ting her i livet på grund af, man bliver påvirket af andre. Og dette blev jeg blandt andet af større læber i en ung alder, og alt dette vil der komme en minidokumentar ud om i denne uge hos TV2 Echo, afslører Sarah i et opslag på Instagram.
Hendes opslag handler om, at man skal være tro mod sig selv og ikke bare gøre det, man ser andre, som man ser op til, gøre på fx Instagram. Og her fortæller Sarah altså, at hun selv blev påvirket til at få lavet sine læber, hvilket mini dokumentaren blandt andet skal handle om.
LÆS OGSÅ: De blev ‘Gift ved første blik’ i 2018: Sådan går det dem i dag

“Måske i morgen”

Desværre kan Sarah ikke uddybe mere om programmet overfor Realityportalen, men dog svarer hun på, hvornår vi kan forvente at se den korte dokumentar.
– Måske i morgen kommer det ud, siger Sarah til Realityportalen.
Alle TV2 Echos videoer kan ses på deres Facebook eller på TV2 Play. Typisk varer TV2 Echos videoer det samme som et lille nyhedsindslag, så det er meget muligt, at Sarahs såkaldte minidokumentar kun varer omkring de 2 minutter.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass tjener gode penge de sociale medier: Sådan gør jeg

En lang proces

Sarah har tidligere fortalt om, at hun er startet en proces, der skal gøre hendes udseende mere naturligt igen.
– Jeg må erkende, at jeg er nået til punktet i mit liv, hvor jeg gerne vil være lidt mere naturlig i mit look. Med det sagt snakker jeg om, at jeg har fået fjernet alt min filler i læberne og er ved at få laserfjernet mine grimme tatoverede bryn, har Sarah fortalt.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører flytteplaner
Men selvom Sarah har fået fjernet sin kunstige fylde i læberne, så betyder det ikke, at hun er færdig med den slags kosmetiske indgreb.
– Det er helt underligt at se mig selv med sådan nogle læber, men helt ærligt fra hjertet af, så synes jeg faktisk, at det er meget kønnere. Så jeg lover, at når jeg skal have bygget mine læber op igen, så bliver det ikke voldsomt lige som før. Det skal laves pænt, ikke alt for stort og mere naturligt, lød det fra hende.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Familien fra Bryggen’-stjerne på akutmodtagelsen
Herunder kan du se Sarahs opslag, hvor hun til sidst røber, hun skal være med i dokumentaren

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Bliver du lykkelig af at gøre det dit idol gør? svaret er et tydeligt nej, fordi vi alle er forskellige. skal du nødvendigvis så gøre det dit idol gør? svaret er et tydeligt nej, fordi vi alle gør de ting som gør os selv glade hver især. Men mit idol ser altid så godt ud på billeder, det vil jeg også. Det er her du skal huske på hvor mange redigeringsprogrammer der findes, og det du ser på ikke altid er real pictures. Men mit idol spiser altid ude, hvorfor har jeg ikke ligeså mange penge, hvad gør jeg galt? Ja, det er her du skal huske på hvor mange restauranter der sponsorere influenser – så nej, vi har hellere ikke råd og har et penge træ i haven, vi får det gratis for lidt omtale. Det jeg prøver at fortælle jer, er.. lad vær med at bliv påvirket af alt hvad andre gør. Her i livet handler det om at gøre de ting der gør dig selv glad. Hvis det gør dig lykkelig at få lavet dine bryster, så få lavet dine bryster(når du gammel nok) hvis det gør dig glad at have naturlige bryster så behold dine naturlige bryster. Jeg prøver bare at sige, bare fordi andre gør sådan og sådan eller hvis jeg gør noget , så behøver du ikke gøre det. Her i livet , skal vi huske på vi er her 1 gang. Og vi ved ikke hvor længe. Så mit bedste råd til jer, er at læse min tekst en gang til og forstå hvad jeg skriver. Husk det dit liv, og det vigtigst du hele vejen igennem føler dig tilpas! Om det så er på den ene eller den anden måde. Dit liv, din levestil – til jer under 18 husk på jeres forældre kun forbyder jer dit og dat for at passe på jer! ??. Man kan gøre mange dumme ting her i livet, pga man bliver påvirket af andre. Og dette blev jeg bla. Af større læber i en ung alder, og alt dette vil der komme en mini dokumentar ud om i denne uge hos @tv2echo ! Pas nu på jer selv og god dag?

Et opslag delt af ????? ????? (@sarahtiedt) den


LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører kønnet på sin baby
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer

Læs mere om