Sarah Louises følgere i opråb: Hjælp os!

Sarah Louise ser sig nødt til at hjælpe fortvivlede mødre, der ikke kan få mad til deres børn.

Af Rikke Lynge - 12. marts 2020 kl. 20:56

Den tidligere ‘Forsidefruer’-babe Sarah Louise er siden Statsministerens udmelding onsdag blevet kimet ned af fortvivlede mødre, der mangler modermælkserstatning. Efter Statsministerens udmelding om, at Danmark lukker ned, styrtede danskerne ned i diverse supermarkeder for at hamstre madvarer og toiletpapir, men også modermælkserstatning er tømt fra hylderne, det fortæller Sarah Louise til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne
– Jeg bliver ved at få desperate beskeder fra kvinder, der ikke har mad til deres babyer. Efter hamstring har de ikke kunne finde modermælkserstatning. Som mor kan jeg alt for godt sætte mig ind i den angst, det må give at stå uden mad til sin baby.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen erkender: det er på tide at blive voksen og tænke på fremtiden
Den godhjertede mor oprettede derfor straks mødestedet @modermaelkserstatning_nu på Instagram.
– Med så mange følgere, som jeg har, virkede det oplagt og nødvendigt at skabe et mødested for dem, der mangler mælk og dem, der har ekstra. På siden deler forældrene også info om, hvilke butikker der stadig har erstatning på lager.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole
Siden er allerede flittigt besøgt, og flere har fået hjælp.
– Folk er sindssygt gode til at hjælpe hinanden. Nogen tilbyder at malke ud og give det væk, og der sendes oplysninger rundt om, hvor folk har set de forskellige typer erstatning, fortæller Sarah Louise.
LÆS OGSÅ: Corona-pandemi forhindrer showet: ‘X Factor’ er aflyst

Se Sarah Louises mødested for forældre uden modermælkserstatning herunder: