Sarah Louise viser kroppen frem efter grove beskyldninger: Sådan ser jeg faktisk ud

‘Forsidefruen’ er træt af, at folk beskylder hende for at snyde.

Af Jonas Sand - 8. februar 2018 kl. 20:55

Sarah Louise Christiansen er ikke bange for at vise kroppen frem, og på de sociale medier viser ‘Forsidefruen’ ofte, at hun også er ganske trimmet. Det er imponerende efter tre graviditeter på fire år, men hvis man spørger hendes følgere på Instagram, så er det også lidt for imponerende.
Flere følgere mener nemlig, at hun redigerer billederne og får kroppen til at se pænere ud ved hjælp af en app. Det fortæller Sarah Louise selv i et opslag på det sociale medie, hvor hun på samme tid afviser beskyldningerne.
– Jeg ved ikke, hvorfor det er så svært at tro på, at jeg rent faktisk ser sådan ud. Jeg har modtaget mange mails fra folk, der siger, at jeg bruger en app til mine mavebilleder. Det gør jeg ikke, skriver hun i opslaget, hvor hun også har vedhæftet en video som bevis.
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
Det kan du se herunder, hvor du også kan læse resten af opslaget:
 


LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ er blevet skilt