Sarah Louises søn har livsfarlig lungelidelse

Det går ikke godt, lyder det hudløst ærligt fra Sarah Louise, som ikke kan gøre andet end at bede for sønnens liv.

Af Louise Vilsbøl - 13. juni 2016 kl. 9:03

I den sidste uge, siden sønnen Arthur kom til verden, har Sarah Louise Christiansen gennemlevet enhver forældres værste mareridt. Det startede med, at Arthur havde fostervand i lungerne, hvilket er almindeligt efter et kejsersnit, så han fik ekstra ilt til lungerne.
Den ekstra luft gjorde dog, at der først gik hul på den ene lunge, så han kom i respirator. Dernæst kollapsede den anden lunge, og lægerne kæmpede for at redde hans liv. I weekenden har lægerne fundet ud af, at Arthur har en medfødt lungesygdom i form af cyster på begge lunger, skriver Sarah Louise på sin blog.
– Det er en livsfarlig lidelse, og de kan først operere, når han er over 2 år gammel, og i den tid må han nærmest ikke være uden overvågning, da lungen kan gå i stykker ved meget gråd eller overanstrengelse.
I dag skal de tilses af en lungeekspert, så de kan finde ud af, hvor svært han er ramt, og hvad næste skridt er.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter mareridtsfødsel: Lægerne vil ikke love os noget
Ikke sidste gang i respirator
Sarah Louise og kæresten Michael føler sig hjælpeløse, fortæller hun på sin blog. De ved ikke, hvad fremtiden bringer, og de kan kun håbe på det bedste.
– De siger, at det ikke bliver sidste gang, han skal i respirator. Hele vores liv står overfor en total ændring og nogle meget hårde år. I løbet af næste uge får vi forhåbentlig noget mere info, skriver hun og fortsætter:
– For et par dage siden var vi helt knuste over, at han “bare” havde hul på lungen, og at der var væske, men vi håbede da på, at vi ville være home safe om nogle uger med en rask dreng, og så fik vi det her at vide med cysterne. Det er den ene dårlig nyhed efter den anden. De næste par dage bliver frygtelig nervepirrende.
Selvom Arthur kæmper bravt og bliver stærkere og stærkere for hver dag, der går, så går dagene også ulideligt langsomt, og Sarah Louise må ikke holde sin søn, så hun ligger i en seng ved siden af ham, kigger på ham og synger for ham, indtil hun afbrydes af sin egen gråd, fortæller hun hudløst ærligt på sin blog.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise taler ud: Mit barn var ved at dø
LÆS OGSÅ:Sarah Louise overrasket over vægt: Så meget har jeg taget på
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.