Sarah Louise er skuffet over de andre 'Forsidefruer'

Premieren på sæson to af ‘Forsidefruer’ gav Sarah Louise en bitter smag i munden.

Af Louise Vilsbøl - 15. september 2017 kl. 9:13

Da Sarah Louise Christiansen så gårsdagens premiere på sæson to af ‘Forsidefruer’, sad hun tilbage med en mærkelig følelse i maven.
– Jeg synes, at alle pigerne undtaget Jackie, er LIGE lovlige hårde både imod mig, men også Jackie, skriver Sarah Louise på sin blog og uddyber:
– Gunnvør og jeg havde en lille bitte privat uoverensstemmelse, inden sæson to startede, hvor hun var træt af, at jeg havde udtalt mig om hende (vi udtaler os alle sammen om hinanden, fordi vi laver tv sammen), og det jeg sagde dengang var, at en af de mange grunde til at jeg ikke var fan af Oliver, blandt andet var, at han i min optik ydmygede Gunnvør med sin opførsel.
Ifølge Sarah Louise aftalte de to efterfølgende, at de ikke ville have det på tv, fordi Gunnvør ikke ville have fokus på det problematiske forhold til Oliver. Derfor overraskede det hende, at Gunnvør alligevel snakkede om det i gårsdagens afsnit.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan så jeg Amalie før ‘Forsidefruer’
Så får man bare kniven i ryggen
Sarah Louise forklarer på bloggen, at fruerne efter programmets første sæson var blevet gode venner, så nogle af de andres udtalelser i sæsonpremieren kom meget bag på hende. Det var især under Gunnvørs babyshower, som Sarah Louise ikke deltog i, hvor stemningen var god, og de andre piger påpegede, at det nok var fordi, Sarah Louise ikke var der.
–  Jeg skulle have været med til Gunnvørs babyshower, men Arthur var meget syg, og vi var fanget på Kreta Det er en mærkelig fornemmelse at tro, at nogen er ens venner, men så får man bare kniven, så snart man vender ryggen til. Det gør mig sgu ked af det. Og det bliver jeg jo, fordi jeg godt kan lide dem, og man er kommet tæt på hinanden, skriver hun og fortsætter:
– Jeg kan også godt være barsk og have mine meninger, men aldrig bag folks ryg. Jeg siger det direkte til folks ansigter. Jeg er sgu aldrig falsk og illoyal. Hvis jeg ikke kan lide dig, så ved du det. Jeg siger til folk, hvis de sårer mig.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: ‘Forsidefruer’ har givet mig respekt for Janni og Amalie
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy drømmer om flere børn
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om forholdet til Peter Birch
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.