Sarah Louise single igen: Han løj om alt

Kærligheden brast, da det viste sig, at kæresten havde løjet om alt.

Af Louise Vilsbøl - 21. november 2018 kl. 9:02

For knap to måneder siden afslørede Sarah Louise, at hun svævede på en lyserød sky og for første gang siden sit brud med børnenes far, Michael, havde fundet kærligheden. Men nu er drømmen brast, og det er ikke bare et helt almindeligt brud.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise åbner op om barn nummer 4
– Jeg synes egentlig selv, at jeg normalt er en god menneskekender, men det her menneske tog eddermame røven på mig. Hans navn er irrelevant, men historien synes jeg er vigtig at dele, da jeg tænker, at andre kvinder har oplevet noget lignende, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:
– Manden havde mere eller mindre løjet om alt. Lige fra hvor han boede, hvordan hans familie boede, han havde også løjet om sin alder, sit arbejde og mange andre ting. I bund og grund så sagde han de ting, han kunne regne ud, at jeg ville høre, så han kunne få det, han ville have. Vi nåede så langt som at snakke om at flytte sammen til marts i et hus, som han så ikke engang ejede.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor sagde jeg farvel til ‘Forsidefruer’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

Blev advaret af ekskæresten

Forholdet begyndte at smuldre, da fyren ikke selv kunne holde styr på sine egne løgne, og samtidig modtog Sarah Louise en besked fra hans ekskæreste, som advarede hende mod hans bedrag.
– Mange måneders forelskelse blev fuldstændig smadret på et døgn. Og samtidig begyndte jeg at blive utryg, da jeg pludselig ikke vidste, hvem han så var. Og jeg var i chok, fastslår den tidligere ‘Forsidefrue’ på bloggen og uddyber:
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Selvom han sagde, at han kunne forklare det hele, så ønskede jeg selvfølgelig ikke at fortsætte, og selvom jeg stadig var glad for ham, stod jeg ved min beslutning, og det er bare SÅ fedt at være nået et sted i sin alder og liv, hvor man stoler på sin dømmekraft og kunne mærke, at det der, skulle jeg ikke røre mere ved. For 15 år siden havde jeg sikkert bare givet ham en chance mere og en til og en til.
Men nu er hun blevet ældre og klogere, og hun finder sig ikke i noget. Oplevelsen har dog alligevel sat sine spor og gjort det sværere for Sarah Louise at stole på andre mennesker.
Læs hele indlægget om bruddet på hendes blog HER.
LÆS OGSÅ: Amalie raser: ‘Forsidefruer’ er forfærdeligt klippet
LÆS OGSÅ: Janni om ‘Forsidefruer’: Man er bange