Sarah Louise single igen: Alenemor til tre - Her & Nu

Sarah Louise single igen: Alenemor til tre

Tv-personligheden Sarah Louise Christiansen danner ikke længere par med Michael Nymann.

Af Ritzau - 31. juli 2017 kl. 06:52

Tv-personligheden og bloggeren Sarah Louise Christiansen danner ikke længere par med Michael Nymann, som hun mødte tilbage i 2011. Parret gik også fra hinanden i 2014, fandt sammen året efter, men har nu brudt igen.
Under blogindlægget ‘Alenemor til 3- oplyser Sarah Louise Christiansen på sin blog, at hun er blevet single og har været det i et stykke tid.
– Jeg har været meget ked af det, og jeg har ikke været klar til at dele min nye status med verden. Michael og jeg har af private årsager valgt at gå hver til sit, skriver hun på sin blog og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Forarget Sarah Louise taler ud: Det så du ikke i ‘Forsidefruer’
– Vi har stadig tre dejlige børn sammen og en virksomhed sammen, så vi ses stadig og er venner, understreger hun i blogindlægget.
Sammen har Sarah Louise Christiansen og Michael Nymann to sønner og en datter. Sarah Louise Christiansen kunne i foråret ses i TV3-programmet ‘Forsidefruer’ sammen med Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund og Gunnvør Virgarsdóttir.
Læs hele blogindlægget her.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan mødte jeg manden i mit liv
LÆS OGSÅ: Natascha Linea og Bent kæmpede om datteren: Her er udfaldet
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen
LÆS OGSÅ: Sarah Louise om Amalie: Hun er en tosse fra ‘Paradise’ på 12 år
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.