Sarah Louise om ekskæresten: Vi ventede et halvt år, før vi havde sex

Noget har fået Sarah Louise op i det røde felt, og det får hende til at afsløre intime detaljer om sin egen fortid.

Af Louise Vilsbøl - 1. februar 2019 kl. 12:59

I et nyt blogindlæg lægger Sarah Louise op til debat, fordi hun har set et indlæg på de sociale medier omkring en pige, som skulle bevise overfor sin nye kæreste, at hun var jomfru. Det har fået den tidligere ‘Forsidefrue’ op i det røde felt, for hun mener ikke, kvinder skal bevise noget som helst.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babes datter går i sin mors fodspor
– Det startede en masse larm i mit hoved både som mor og kvinde. For det første skal kvinder ikke måles og værdisættes ud fra, om de har en jomfuhinde eller ej, eller om de har været seksuel aktive. For det andet så kan man slet ikke bevise fysisk, om en kvinde ud fra en jomfuhinde har været seksuel aktiv, ligesom man heller ikke kan bevise, at en mand er jomfru. Og for det tredje så lyder ham fyren som en KÆÆÆÆÆMPE nar, fastslår hun på bloggen og er ikke i tvivl om sine egne ønsker for datteren, når den tid kommer.
– Hvad er jeres tanker om emnet?? Skal vores døtre dømmes på og værdisættes ud fra, om de er jomfuer eller ej? Forventer i som forældre at hun gemmer sig selv til den eneste ene? Jeg forventer af min datter at hun gør det, der føles rigtigt, den dag hun skal tage den slags valg.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.


LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Sådan var min første gang

Sarah Louise åbner også op om sin egen første gang ud i den seksuelle verden, hun er nemlig rigtig godt tilfreds med sin debut. Bloggeren mistede sin mødom som 16-årig, da hun gik på efterskole. Her havde hun mødt en fyr, der var et år ældre end hende selv.
– Vi havde været kærester i 6 måneder, og han var på rekordtid min bedste ven. Han hed Kasper. Jeg var meget meget forelsket i ham. Rigtig dejlig uvidende, uigennemtænkt kærlighed. Vi talte meget om sex, før vi gjorde det, da han heller ikke havde prøvet det, skriver Sarah Louise på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Jeg startede året med en abort
– Det fede var, at det var trygt, og vi legede os ligesom igennem det. Vi anede ikke, hvad vi lavede, men det var sjovt og så sjovt at det jo måtte prøves igen. Jeg er den dag idag MEGET glad for, at min første gang var med en, jeg holdt af og som lyttede til mig, og vi var trygge med hinanden. Der var intet pres fra hinanden eller andre. Ingen tvang. Det var ren ungdommelig, ærlig nysgerrighed.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise åbner op om barn nummer 4
For Sarah Louise skal sex være noget, der er drevet af lyst, og hun er stærk modstander af tvang eller pres på området. Til gengæld mener hun, at det skal være hver persons ret at gøre, som man har lyst til, så længe skam og pres er holdt ude af ligningen.
Læs hele indlægger på hendes blog her, hvor man også kan deltage i debatten.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører ny karriere