Sarah Louise: Oliver Bjerrehuus er pinlig!

Sarah Louise har fået nok af Oliver Bjerrehuus’ uansvarlige opførsel, og nu tager hun bladet fra munden.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 27. januar 2016 kl. 10:23

Billederne af Oliver Bjerrehuus i hed flirt med Nikita Klæsner ved årets Reality Awards var dråben, som fik bægret til at flyde over for den populære blogger Sarah Louise Christiansen.
– Manden brokker sig til pressen over, at hans kæreste, som er MOR til hans 2 vidunderlige piger, er “hidsig og sur”. Kan det måske tænkes, at hun er træt af, at du knepper ALT, hvad der har et hul? At du tager stoffer non-stop?? At du på trods af, at det er DIG, der opfører dig som en gigantisk virkelighedsfjern klaphat, udtaler dig om hende i pressen, som om at det er HENDE, der er ude på et sidespor?? Den ene dag tigger du hende om at tage dig tilbage, og næste dag og iøvrigt aftenen før, står du med tungen nede i halsen på en, du lige har mødt, skriver Sarah Louise på sin blog.
GALLERI: Så vildt var årets Reality Awards
Toppen af egoisme må være nået
Bloggeren er gode veninder med Gunnvør Dalsgaard, som er Olivers ekskæreste og mor til hans to børn. Men venskabet omfatter altså ikke Oliver, understreger hun.
– Hvad pokker er der galt med dig Oliver! Grow the fuck up! Ja det var nok meget charmerende med din vildskab i 20’erne, men nu. Nu opfører du dig bare som en taber. WOW tillykke, mistede du lige dit kørekort, fordi du var høj på stoffer IGEN. Det må da være skide godt for karrieren. Den karriere kan da kun gå ned ad bakke, sådan som du styrer (eller ikke styrer) det skib. Toppen af egoisme må være nået. Den møgforkælede lille Peter Pan, som aldrig blev voksen. Og imens du gøgler rundt i dit Narko-Neverland, så forsvinder alle de vigtige detaljer og store chancer ud af dit liv.
LÆS OGSÅ: DRAMA efter Reality Awards: Slagsmål og anholdelse
Det er pinligt!
Selvom det måske ikke er Sarah Louises opgave at give Oliver en opsang, så gør hun det alligevel – for ingen andre gør det jo, påpeger hun.
– Ja jeg kunne da sagtens bare være skide ligeglad, og det er jeg i bund og grund også. Så hvorfor skriver jeg dette her? For at give Oliver en offentlig verbal rusketur og fortælle ham, at vi ALLE SAMMEN kan se, hvad han er blevet til, skriver hun og fortsætter:
– Der er åbenbart ingen andre, der tør fortælle ham, at han opfører sig som et fjols. For han er jo kendt, og uha man skal jo nødig komme i klemme, fordi man har en mening. Nå, men det her er så min mening. Jeg håber eddermame, at tåben snart kommer på rette spor, så hans børn ikke skal læse mere øjenpest om ham. Næste gang han fylder rundt, bliver han 50 år. KÆFT hvor er det pinligt!!
Er du enig med Sarah Louise? Deltag i afstemningen nedenfor, og se flere billeder øverst i artiklen.

Er Oliver Bjerrehuus pinlig?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.