Sarah Louise: Jeg aner ikke, om jeg bliver Danmarks mest hadede kvinde

Forsidefruen er spændt på, hvordan hun bliver opfattet af seerne.

Af Pernille Hahn Hauberg - 12. marts 2017 kl. 20:55

Bloggeren Sarah Louise Christiansen er ikke mindst kendt for at være noget bramfri i sine udmeldinger. Hun er derfor forberedt på, hvordan hun kan komme til at fremstå i det nye TV3-program ‘Forsidefruer’.
– Jeg har været meget opmærksom på, hvad jeg har sagt. Jeg har også leveret. Jeg har været ærlig, og jeg har også godt vidst, at jeg måske har sagt nogle ting, der kan få folk lidt op af stolene, men det er okay, fordi sådan er jeg også, siger Sarah Louise til Realityportalen.dk.
Selvom hun bestemt havde gjort sig nogle tanker om, hvordan den færdigklippede programserie var blevet, da Realityportalen.dk mødte hende ved pressemødet for ‘Forsidefruer’ på Hotel D’Angleterre i København, generer det alligevel ikke Sarah Louise, hvis folk får netop den opfattelse af hende.
– Det er jo den, jeg er. Jeg har de holdninger, jeg har. Jeg er egentlig også okay med, at alle folk ikke er enig med mig. Det, jeg er mest bange for, er, at jeg ikke kan kende mig selv i programmet, lyder det fra Sarah Louise.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy mobbet af Sarah Louise
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan så jeg Amalie før ‘Forsidefruer’
Fortryder intet
Forsidefruerne har set lige så meget af programmet som seerne, og Sarah Louise ved derfor heller ikke, hvad hun mener om den måde, hun fremstår på, og blandt andet derfor fortryder hun ikke noget fra sin medvirken.
– Ikke endnu, svarer Sarah Louise med et grin.
Alligevel indrømmer hun, at det er grænseoverskridende at lade sig filme uden at vide, hvordan resultatet af optagelserne bliver.
– Det er en meget vild fornemmelse ikke at ane en skid om, om jeg bliver Danmarks mest hadede kvinde, fordi jeg siger min mening, eller om folk faktisk synes, det er fedt. Det ved jeg ikke. Men jeg er i hvert fald tro imod mig selv, og så må jeg bare håbe, de klipper, så jeg kan genkende mig selv, slår Sarah Louise fast overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Sarah Louise dybt forarget over Gunnvør
LÆS OGSÅ: Gunnvør tager afstand fra Oliver Bjerrehuus
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.