Sarah Louise frygter det værste: Det må ikke ske

Den tidligere ‘Forsidefruer’-babe kan ende med at være nødt til at aflyse sin ferie med børnene.

Af Louise Vilsbøl - 3. september 2019 kl. 08:58

Et spækket efterår fyldt med rejser skulle starte i dag for Sarah Louise Christiansen og børnene, men nu hænger den første rejse, som skulle gå til Frankrig, i en tynd tråd.
– Siden lørdag har jeg følt mig sløj, og i går aftes blev det rigtig træls med feber. Jeg rystede og frøs så meget, at jeg kunne ingenting. Heldigvis startede feberen lige omkring, at jeg skulle putte børn, og derefter kravlede jeg ud på mit køkkengulv og tændte gulvvarmen på fuldt blus. Så lå jeg der med dyne på, indtil panodilerne virkede. Sikke et syn, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sarah Louise slår fast: Jeg skader ikke mine børn
– Jeg følte mig egentlig ikke sådan voldsomt syg. Når jeg har haft halsbetændelse, er jeg HELT færdig, men det her er sådan noget irriterede virus agtig noget, der bare er forstyrrende og i vejen. Men jeg er ikke tryg ved at skulle rejse alene til et andet land med tre små børn, hvilket i forvejen er nervepirrende, hvis jeg føler mig syg og i mangel på overskud.
LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører nyt ‘Forsidefruer’-drama: Nu tager jeg afstand
Derfor er det altså langt fra sikkert, at Sarah Louise og børnene kommer afsted i dag. Hun forsøgte i går at spise en masse sunde ting, som skulle hjælpe på sygdommen, men det vil vise sig i dag, om den sunde kost og en god nats søvn har hjulpet, så familien kan komme afsted på den planlagte ferie.
– At vi ender med at aflyse, må bare ikke ske. Børnene har glædet sig helt vildt, fastslår Sarah Louise i indlægget.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe har vundet fornem pris