Sarah Louise: 'Forsidefruer' har givet mig respekt for Janni og Amalie

Det har kun gjort noget positivt for bloggerens syn på de to ‘Forsidefruer’, at de har lavet programmet sammen.

Af Pernille Hahn Hauberg - 27. marts 2017 kl. 11:55

Før de sammen lavede TV3-programmet ‘Forsidefruer’, havde bloggeren Sarah Louise Christiansen ikke noget at gøre med realitybaben Amalie Szigethy eller den tidligere Oddset-pige Janni Ree, og dengang havde Sarah Louise især meget lidt tilovers for Amalie. Den opfattelse har ‘Forsidefruer’ ændret på.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Jeg har altid været helt vild med Janni
– Jeg har fået mere respekt for både Janni og Amalie, fordi nu kender jeg dem lidt bedre. Før havde jeg jo bare det samme syn på dem som alle mulige andre, siger Sarah Louise til Realityportalen.dk og uddyber:
–  Det var nogen, man stødte på på nettet og i tv. Jeg havde jo ikke nogle stærke følelser omkring dem overhovedet. Det var bare sådan nogle, der var der for andres underholdnings skyld. Nu har jeg lært dem at kende, og så får man jo automatisk et mere sympatisk forhold til dem.
LÆS OGSå: Amalie Szigethy mobbet af Sarah Louise
LÆS OGSÅ: Janni havde byld i røven, men gik til forkert læge
Skal nok ikke ses mere
Selvom hun har fået det bedre med nogle af sine med-‘Forsidefruer’, tror Sarah Louise dog alligevel ikke, at  de for eftertiden kommer til at sidde i lårene af hinanden.
– Vi har jo ikke setes privat indtil videre, så jeg tror ikke, det er noget, der pludselig sker, siger hun og fortsætter:
– Det kræver det nok også, at man naturligt render ind i hinanden noget mere. Jeg tænker, hvis der nu kom en sæson to, ville vi jo skulle lave mere tv sammen, så kunne det godt være, det blev aktuelt.
Der er dog ingen tvivl om, Amalie og Janni har gjort indtryk på Sarah Louise.
– Jeg tror, uanset hvor røvsyg en fest, man putter de to ned i, så vil de stadigvæk have det sjovt. Der er de ret gode. Hvis der er noget, så er de i hvert fald underholdende, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Jeg barberer missen hver dag
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy drømmer om flere børn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.