Sarah Louise fandt en knude: Nu har hun været til lægen

I sidste uge fandt Sarah Louise en knude i sit hoved, og nu har hun været hos lægen.

Af Louise Andersen - 20. februar 2019 kl. 09:46

På trods af, at ‘Forsidefruer’-stjernen, Sarah Louise Christiansen var høj på lykke over familiens nyeste medlem, hunden Cookie, så blev glæden hurtigt afløst af frygt. Sarah Louise fandt i sidste uge en knude i sit egen baghoved, som bestemt ikke burde være der.
LÆS OGSÅ: Forelsket Fie Laursen afslører familieforøgelse: Mit hjerte smelter af glæde

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Mascha startede sin blog op

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud: Jeg føler mig så dum og til grin
Nu har Sarah Louise været forbi lægen, som har kigget på bulen i Sarah Louise baghoved. Det fortæller hun på sin blog.
– I har været søde at spørge ind til den der lede knude/bule, jeg fandt forleden i mit baghoved, og jeg tog til lægen. Umiddelbart fik jeg at vide, at det nok bare var en hævet lymfekirtel, og at den gik i sig selv. Men hvis den stadig er der om to uger, så skulle jeg komme igen, skriver Sarah Louise og fortsætter:
– Så jeg er både lettet, men stadig lidt nervøs, da kuglen slet ikke er blevet mindre eller har flyttet sig. Gad vide, hvor længe sådan en kirtel kan forblive hævet? Der er dermed endnu ikke et endegyldigt svar på, hvad knuden er. Du kan læse resten af Sarah Louises blogindlæg HER.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye paradisoer
LÆS OGSÅ: Efter rygter om vold og misbrug: Kærligheden brast for ung mor