Sarah Louise efter skrækkelig uge: Nu er der kommet en ende på uheldet

Først rørskade og så kom sønnen til skade, men nu begynder det hele heldigvis at se lysere ud for forsidefruen.

Af Emilie Holm Egebro - 9. juli 2019 kl. 20:55

Den sidste uges tid har ‘Forsidefruer’-baben langtfra haft heldet med sig. Først fortalte hun, at det værste var sket i forbindelse med deres sommerferieplaner og renoveringen i familiens sommerhus. Under udbygningen af sommerhuset kom der nemlig en rørskade, som gjorde, at hele grunden pludselig stod under vand, og Sarah Louise måtte aflyse en rejse til Ibiza og sine og børnenes sommerferieplaner i sommerhuset.
I lørdags fortsatte uheldet så, da Sarah Louises tre-årige søn, Arthur, var ude for et uheld og fik et kæmpe hul i hovedet. De endte dagen med en tur på skadestuen, hvor Arthur fik fire sting i hovedet. 
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører stor bekymring om sin ældste søn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Peter og Christina fra ‘De unge mødre’ har et meget uheldigt øjeblik:

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’
Heldigvis ser det hele nu lidt lysere ud, og uheldet ser ud til at være vendt for den tidligere forsidefrue.
– Det er som om, at min blog er en smule hærget af uheld. En ulykke kommer sjældent alene, siger man, men heldigvis er der også en ende på det. Arthur var allerede i gang med at hoppe rundt og lege, som om at intet var sket, et par timer efter vi kom hjem fra hospitalet. Han har det godt, ja faktisk næsten for godt. Det havde været nemmere, hvis han har været sløj og slap, for så skulle jeg ikke være ved at dø af skræk over, om han nu slog sig igen, og såret ville springe op. Men i det mindste er han glad og okay Nu håber jeg bare, at arret bliver rigtig fint på hans kønne lille ansigt, forklarer Sarah Louise på sin blog.
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?
– Den anden god nyhed er, at vi fik repareret rørskaderne i jorden på sommerhusgrunden, og der nu igen er plads til, at håndværkerne kan gå i gang med at bygge sommerhuset færdig. Vi skulle sådan set have boet deroppe siden den 1. juli, men som det ser ud nu, bliver det tidligst klar om en uges tid. Men det går fremad, og det er mega spændende, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet