Sarah Louise afslører nyt brud

Sarah Louise er ude i noget af en kovending, og samtidig bryder hun ud af et længerevarende forhold.

Af Redaktionen - 27. oktober 2019 kl. 12:55

Det er ikke mere end et par uger siden, Sarah Louise Christiansen kom med den chokerende udmelding, at hun ville stoppe med at dele ud af sit liv som blogger.
– Jeg har ganske enkelt mistet lystet til at lukke folk ind. Jeg er SÅ træt af at blive vendt og drejet og dømt. Og som regel af folk, som kun er ude på at skabe negativ energi. Jeg har ikke lyst til at føle mig som en luder for en masse utaknemmelige mennesker, der bare sidder og venter på, at jeg fejler. For jeg fejler, fordi jeg er et menneske, og det kan man ikke få lov at være, sådan som tonen er blevet. Jeg er gået fra at glæde mig til at poste et indlæg til at være negativ indstillet og klar til kamp. Det føles bare ikke rart og slet, slet ikke det værd, skrev Sarah Louise på det tidspunkt.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise slår fast: Jeg skader ikke mine børn
Men nu har piben fået en anden lyd, og Sarah Louise har forfattet et nyt blogindlæg med titlen ‘Jeg tager det tilbage’. Her fortæller hun, at hun fortsat vil blogge, men samtidig vil hun bryde ud af de vante rammer.
– Jeg har den sidste uge fået en milliard tilbagemeldinger fra både læsere, venner og samarbejdspartnere, og ingen af dem synes, at det er en god ide, at jeg lukker bloggen helt. Så efter nøje overvejelse har jeg besluttet mig for, at jeg fra marts måned af ikke længere er hos Bloggers Delight, men vil køre solo. Det vil sige, jeg fortsætter stadigvæk bloggen, jeg vil dog bruge den i et mindre omfang, når det giver mening i forhold til mit liv og andet arbejde, skriver Sarah Louise på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sarah Louise frygter det værste: Det må ikke ske
– Jeg har stadigvæk et behov for at være mindre tilgængelig for en masse fremmede mennesker, og den følelser lytter jeg til. Det vil sige, det bliver ikke en daglig op datering, som i har fået de sidste mange år, det bliver opdateringer, der sker, når jeg har nogle historier, der er lidt længere end blot et Instagram-opslag. Instagram bliver stadigvæk der, hvor I kan følge mig aller tættest.
Det bliver altså et brud med forholdet til Sarah Louises faste bloggernetværk, men ikke et brud med hendes trofaste følgere.
LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører nyt ‘Forsidefruer’-drama: Nu tager jeg afstand