Sarah har fået nok af reality: Jeg kan godt lide privatliv

Sarah Tiedt ønsker ikke selv at medvirke i flere reality-programmer, hvor det kun handler om at drikke sig fuld, men hun synes stadig, at det er underholdende at kigge på.

Af Rikke Lynge - 13. oktober 2020 kl. 6:55

Sarah Tiedt blev for mange et kendt ansigt, da hun i 2019 medvirkede i ‘Paradise Hotel’, hvorefter hun flittigt delte ud af sit liv, men på det seneste er der delt mindre og mindre fra’Paradise’-babens privatliv, og det er der en god grund til.

– Jeg prøver at komme lidt ud af alt det der reality, jeg gider det sgu ikke mere. Jeg kan godt bare lide privatliv. Jeg er bare et andet sted i livet lige nu. Jeg har slået mig ned sammen med Türker, og vi har det fint, fortæller Sarah og uddyber:

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål

– Det meste reality handler om at drikke sig stiv og være single, og det gider mig og Türker jo ikke være en del af, fortæller Sarah, da Realityportalen møder hende og Türker til åbningen af ‘Robinson’-deltageren Locos nye pita bar ‘Pita Pusher’ på Vesterbrogade, hvor Bronuts også ligger.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Paradise parret Sarah Tiedt og Türker Alici kom også til åbningen. Selv har Türker en Bronuts forretning ikke langt fra Pita Pusher på Vesterbrogade. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt kan ikke få armene ned: Min webshop er rippet

Blev tilbudt en plads i ‘Singletown’

Sarah og Türker blev som mange andre reality-par spurgt, om de ville være med i ‘Singletown’, hvor par slår op hen over sommeren for at date andre singler og på den måde finde ud af, om man virkelig har fundet den rette.

– Det blev et kæmpe nej tak herfra, fortæller Sarah og fortsætter:

– Jeg forstå ikke dem, der har sagt ja til det. Jeg synes, at det er unødvendigt at sætte sit forhold i sådan et dilemma og sætte det på spil på den måde. Så føler jeg ikke, at man er glad nok for hinanden, hvis man vælger at være en del af sådan et program.

LÆS OGSÅ: Nathja efter date med Lenny: Jeg havde ikke bedt om den date

Sarah ser dog selv programmet med stor interesse.

– Jeg synes, at det er underholdene. Hver gang, jeg har set to afsnit om søndagen, så glæder jeg mig til næste søndag, fordi det er så spændende, og jeg får helt ondt i hjertet, fortæller Sarah.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ ramt af corona

Læs mere om