Sarah Grünewald afslører: Sådan blev vi kærester

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. august 2020 kl. 19:25

Tilbage i december mødte Sarah Grünewald en mand, som hun faldt pladask for, og som i dag er hendes kæreste. Det er den 41-årige musikproducer Benjamin Kaniewski, og nu har de været et par i cirka otte måneder.

LÆS OGSÅ: Mangler du også et ‘Vild med dans’-overblik? Få det her

– Vi mødte hinanden gennem en fælles ven, der har noget bådudlejning, hvor man kan tage hen og spise æbleskiver og drikke gløgg. Jeg var der for at spise æbleskiver med min søn, og så skrev han til mig efterfølgende. Vi tog ud på en lunch date, og derfra var der bare magi, fortæller 36-årige Sarah Grünewald, da Realityportalen møder hende sammen med Benjamin på den røde løber til ZULU Comedy Galla.

Sarah Grünewald bruger det meste af sin tid på at være sammen med sin søn og Benjamin, inden det går løs med ‘Vild med dans’ 2020. (Foto: Anthon Unger)

Helt rørt

At det er lykke og forelskelse, der stråler ud af dem, er ikke til at tage fejl af, og siden æbleskiverne er de følelser kun vokset.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Gravide Sofie Linde trækker op i kjolen

– Jeg er mega forelsket og ovenud lykkelig for at have mødt en mand, som jeg har været sammen med i otte måneder nu, hvor jeg stadig bare for hver dag, der går, bliver mere og mere forelsket i ham. Jeg føler mig så heldig, og jeg er så taknemmelig. Jeg er helt rørt nærmest. Han er så god ved mig, og vi er gode ved hinanden, smiler den smukke ‘Vild med dans’-værtinde.

Sarah Grünewald blev i 2019 skilt fra sin mand, dj’en Rasmus Backhaus, som hun har sønnen Luis på 4 år med.

LÆS OGSÅ: CHOK! Sofie Linde udsat for grov sex-afpresning i DR

Om kort tid kommer vi til at se en masse til Sarah, når hun skal være værtinde på sæson nummer 17 af ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Amalie er ikke med i optagelser til ‘Forsidefruer’: Her er forklaringen

Læs mere om