Sarah Grünewald afslører: Faldt for genboen

‘Vild med dans’-værtinden har fundet kærligheden igen.

Af Nikolaj Vraa - 29. februar 2020 kl. 14:58
Sarah Grünewald skulle ikke særlig langt for at finde sin nye kærlighed. Den nye mand i hendes liv, musikeren Benjamin Kaniewski, bor på samme gade og blot 100 meter fra ‘Vild med dans’-værten i kvarteret bag Det Kongelige Teater.
– Ja, det er rigtigt. Og han er den helt rigtige for mig. Jeg troede ikke, jeg skulle finde en mand igen. Men det har jeg. I en fransk udgave, fortæller 36-årige Sarah om Benjamin, der har boet i Danmark i mange år.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter shitstorm: Afvist af veninde gennem 15 år

Sarah Grünewald og kæresten Benjamin viste deres kærlighed for første gang ved Zulu Awards i forrige uge (Foto: Janus Nielsen).


 
Han arbejder primært med musik, reklamer, film og tv-serier og har vundet flere priser. Selv om de bor lige i nærheden af hinanden, var det gennem en ven, at de første gang hilste på hinanden.
– Vi mødtes gennem en fælles ven. Og så skrev han til mig, og vi tog på nogle dates. Vi har det virkelig dejligt sammen, siger Sarah, der også har forberedt ham på, at der følger en smule offentlighed med, når man kysser med hende.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Derfor er jeg særligt vild med Danfoss-Emil
– Han ved godt, at det er en del af pakken, når man er sammen med mig, men det skal nok gå alt sammen, slutter Sarah Grünewald.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er premieren for ‘Fangerne på fortet’
 

Læs mere om