Sarah efter 'Paradise'-finalen: Jeg er så skuffet over Sami

Der er ingen tvivl om, at Sarah bestemt ikke er tilfreds med Sami efter ‘Paradise’-finalen.

Af Emilie Holm Egebro - 19. juli 2019 kl. 7:55

Desværre for Sarah og Jonass tabte de i aftes ‘Paradise’-finalen til Anne og Teitur. Det var ellers tæt løb mellem de to par, og det blev kun en enkelt stemme, der afgjorde sejren.
Under afsnittet var det tydeligt, at Sarah regnede med, at Sami stensikkert ville stå bag hende og Jonass, så da han i stedet stillede sig bag Teitur og Anne, blev hun meget skuffet. Ærgelsen blev dog heller ikke mindre af, at Sarah og Jonass kunne have vundet, hvis blot Sami havde støttet dem.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah afslører: Jeg løj til Pandoras

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Nicolai ude af ‘Paradise’: Jeg var mere værdig end Jonass
– Jeg var rigtig skuffet over, at Sami ikke gik over til Jonass og mig. Han var min partner, og selvom jeg var usikker på ham derinde, så troede jeg virkelig, at vi ville få hans stemme. Jeg tror dog, at hans valg skyldes, at han vidste, at jeg ville vælge Jonass fremfor ham, og at han desuden havde snakket med Anne om, at hun ville smide kuglen. Han ville nemlig gerne støtte en pige, der kunne smide kuglen, men det ville jeg også have gjort, så det er bare noget fis at fyre af fra hans side. Så jeg er hundrede procent mest skuffet over Sami. Det overraskede mig meget, at han ikke stemte på os. Og det var kun lige hans stemme, vi manglede for at vinde, lyder det fra en skuffet Sarah.
LÆS OGSÅ: CHOK: Sarah og Türker er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
– Det er da fucking nedern at tabe i en finale, når man er så tæt på med blot én stemme fra. Men Teitur og Anne var åbenbart en stemme mere værdige til at vinde. Jeg synes dog, at Jonass og jeg var lige så værdige. Vi kunne også godt have vundet, fortsætter Sarah, som dog ikke ærgrer sig over, at hun ikke gik sammen med Klara om at få Teitur ud, da de havde chancen på værelset dagen inden finalen:
– Vi overvejede faktisk slet ikke at vælge Teitur, selvom det kunne være fristende. Vi gjorde 100 procent det, der var mest værdigt. Jeg fortryder det heller ikke efterfølgende, selvom det jo havde været bedre i en finale, for jeg føler, det var mest værdigt at sidde overfor Teitur og Anne. Nu ved jeg selv, hvordan de har spillet spillet, da jeg jo spillede med dem i starten, så jeg synes, det var fedt, at det var os fire, der var tilbage. Det var værdigt at tabe til dem.
LÆS OGSÅ: Camilla om sit ‘Paradise’-exit: Sådan har jeg det med Sarah
LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?
Se eller gense klippet, hvor Teitur smider kuglen, herunder:

LÆS OGSÅ: Louise efter ‘Paradise’-exit: Jeg var træt af at være derinde