Sarah efter Miss Paradise-sejr: Klara opførte sig barnligt

Miss Paradise-vinderen er lykkelig over sin sejr, men hun synes bestemt, at Klara burde have tacklet nederlaget anderledes.

Af Emilie Holm Egebro - 30. maj 2019 kl. 22:48

Her til aften skulle årets Miss Paradise findes på ‘Paradise Hotel’, og der var ingen tvivl om, at alle fem piger gav den fuld gas til konkurrencen.
Ifølge fyrene var der dog tre piger, der havde gjort det særligt godt i løbet af ugen; Klara, Camilla og Sarah. I sidste ende blev det dog Sarah, der løb med sejren, og det var bestemt noget, der overraskede Sarah. Hun havde nemlig langtfra regnet med, at hun ville vinde den eftertragtede titel.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen kritiserer ‘Ex on the Beach’-deltager: Det er langt ude

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe skal skilles efter to år
– Det er mega fedt at vinde titlen! Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville blive valgt. For at være helt ærlig havde jeg troet, at det ville blive Camilla eller Klara. Særligt, fordi det er meget naturlige piger, der har vundet Miss Paradise-titlen de sidste par år på hotellet. Sidste år var det Elina og året før Jasmin, og der minder Klara bare mere om dem rent udseendemæssigt. Den pæne pige med det naturlige look. Så jeg troede, at det var en selvfølge, at titlen hørte til en Klara-type, forklarer Sarah til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation
– Derfor var det også bare fucking fedt, at en pige som mig vandt. Med al min makeup, mit mørke hår og mit tatoverede ben. Jeg er en helt anden person og en anden karakter. Jeg tror, at det var helheden, der gjorde, at jeg vandt. At jeg klarede det godt i de forskellige kategorier. Men jeg ved også, at det var et svært valg for fyrene, og at de også vurderede Klara og Camilla, men det var da så dejligt, at det endte med at blive mig, fortsætter hun glad.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen og ‘Paradise’-Casper dater
Sarah er dog ærgerlig over, at Klara blev så skuffet over nederlaget, som hun gjorde:
– Jeg synes da, at det var synd for Klara, at hun ikke vandt, men så kunne hun bare have gjort det bedre. Det var virkelig dårlig stil, at hun ikke kunne fejre, at jeg havde vundet. Hun gad ikke engang at feste og drikke med os andre, og jeg synes virkelig, at det er dårlig stil, at hun ikke kunne være glad på andres vegne og bære over med, at det var en anden end hende selv, der vandt. Jeg ville aldrig selv have reageret på den måde, hvis en anden – for eksempel Klara – havde vundet. Så ville hun havde vundet, fordi hun havde fortjent det, og så skulle hun da fejres. Jeg synes, at det var sygt mærkeligt at hun skulle sidde og lege lille pige og være tøsefornærmet. Det var godt nok barnligt, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Forsidefruer’-konflikt: Gunnvør er respektløs
Se klippet, hvor Klara bliver skuffet over udfaldet, nedenfor, og se Sarah Miss Paradise-billede øverst i artiklen.

Se næste afsnit ‘Paradise’ tirsdag klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste