Sarah Amalie og Mark åbner op om fordomme - Her & Nu

Sarah Amalie og Mark åbner op om fordomme

Parret mødte hinanden i ‘Ex on the Beach’ sidste år og venter nu et barn sammen.

Af Lærke Stræde - 21. juli 2020 kl. 11:26

Lige så mange parforhold, der kommer ud af reality-tv, lige så mange dramatiske brud følger efter. Senest gik det populære forhold mellem Amanda Mogensen og Nicklaes Olsen fra ‘Ex on the Beach’ i opløsning og efterlod stor forvirring blandt seerne, som ellers var overbeviste om, at næste skridt mellem de to var bryllup og børn. De mange knuste hjerter og utroskabsskandaler har gjort offentligheden skeptisk over for sand reality-kærlighed, og det kan Sarah Amalie Kristiansen og Mark Bøgelund mærke.

Parret mødte hinanden i ‘Ex on the Beach’ sidste år og venter nu et barn sammen. Det er ikke Marks første barn med en realitystjerne, for han har i forvejen to døtre med ‘Paradise Hotel’-vinder Monique von Appen, som også måtte smide håndklædet i ringen efter flere forsøg på at redde forholdet.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup vil ikke have børn: Stop med at spørge mig

Af samme grund må Sarah Amalie og Mark lægge ører til en del fordomme om forholdets holdbarhed.

– Man har hørt sådan noget med “de går sikkert fra hinanden, når hun har født” eller “de holder en måned eller fjorten dage”, fortæller Sarah Amalie i Sladderkongens podcast, da hun og Mark bliver spurgt ind til, hvilke fordomme de møder som realitypar.

– De kommer bare altid de der. Det er altid de samme, der kommer, lyder det fra Mark.

LÆS OGSÅ: Irina Olsen: Jeg har stadig svært ved at finde balancen

Heldigvis er ‘Ex on the Beach’-parret trænet i at vende det døve øre til.

– Man skal bare lade være med at høre på det. Vi har det godt, og det er vigtigst, fortæller Sarah Amalie, som har termin den 27. juli og glæder sig til at danne rammerne for den lille nye familie.

LÆS OGSÅ: Camilla og Amandas råd: Sådan får vi god selvtillid

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Vild med dans’-vært og kæresten køber villa til 31,5 millioner