Sara Isafold i problemer: Det er super ubehageligt

Nu beder hun sine følgere om råd, for hun vil gerne tilbage til en normal hverdagsrutine.

Af Lærke Stræde - 19. april 2021 kl. 06:58

Sara Isafold fra ‘Ex on the Beach’ har søvnbesvær, og det er begyndt at sætte sine spor i hendes generelle trivsel. Derfor beder hun nu sine følgere om hjælp til at komme søvnbesværet til livs.

– Jeg døjer virkelig meget med søvnproblemer, især lige pt. Lige meget hvor meget jeg prøver, så kan jeg seriøst ikke sove før klokken 3-4, skriver Sara i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Linse afslører frækt tilbud

‘Ex on the Beach’-baben er begyndt at sætte alarmen til tidligt om morgenen og tvinger så sig selv op, selvom hun kun har fået få timers søvn. På den måde håber hun på at kunne falde hurtigere i søvn den næste aften. Men sådan går det ikke.

– Det er super ubehageligt, og især fordi det går ud over min hverdagsrutine. Jeg tvinger mig selv til kun at sove 5-6 timer, fordi jeg også vil have noget ud af dagen, fortæller Sara.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar afbryder forlovelsen

Tankerne får frit løb

Men det sekund, hendes hoved rammer puden om aftenen, vågner hendes indre liv op.

– Jeg føler mig ikke træt nok. Jeg ligger og overtænker, jeg dagdrømmer, og det er åbenbart alt for spændende til at kunne falde i søvn, fortæller hun.

Nu håber realitybaben på, at hendes følgere kan hjælpe hende med de bedste tips mod søvnbesvær, for hun har svært ved at bryde cirklen selv.

LÆS OGSÅ: UH! Umut og kæresten deler glædelig nyhed

LÆS OGSÅ: Simone bekymret for Lennys OCD: De vaner er jo sindssyge

Læs mere om