Sanne Salomonsens søn er blevet gift: Tillykke mine elsklinger - Her & Nu

Sanne Salomonsens søn er blevet gift: Tillykke mine elsklinger

Sangerindens søn, Victor, sagde ja til sin udkårne, Maria, i sidste weekend.

Af Nikolaj Vraa - 6. september 2020 kl. 12:52

En stolt og rørt Sanne Salomonsen, 64, så sidste lørdag sin søn, Victor Ray, 32, sige ja til sin udkårne, Maria Borup, i Anna Kirke på Nørrebro.

– Tillykke mine elsklinger, lød det fra Sanne, der tog sig af brudeparrets børn, Mingus, otte, og Maggie, fire, under vielsen. Det var ikke umiddelbart muligt at få oplyst om Victor Rays far, den svenske rockstjerne Mats Ronander, 66, også var med i kirken.

LÆS OGSÅ: Ærlige Janni: Det er anderledes at blive mormor end farmor

– I går blev jeg gift med denne bad-ass, top vidunderlige, smukke og lækre kvinde, som jeg er så stolt af at kunne kalde min kone. Jeg elsker dig, lød det dagen efter brylluppet i en kærlighedserklæring fra 32-årige Victor Ray. Han er gået i begge sine forældres fodspor som musiker, men arbejder ligesom kæresten også med børn. Maria Borup er uddannet pædagog, mens han i perioder også arbejder i institutioner som pædagogmedhjælper.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært får sin første store rolle i ny dansk film

Se opslaget på Instagram herunder

LÆS OGSÅ: Chokeret Cammilla ser sig selv i programmet: Jeg underkastede mig fuldstændig

Læs mere om