Sanne Salomonsen: Remee er min soulmate

Det er sjældent, at man møder en sjæleven, men da Sanne Salomonsen og Remee Jackman mødte hinanden, kunne Sanne straks mærke deres stærke bånd .

Af Lotte Knudsen - 23. august 2020 kl. 9:58

Da Sanne Salomonsen for første gang satte sig i den varme stol ved dommerbordet i X factor, var det mellem de rutinerede herrer Remee Jackman og Thomas Blackman. Der opstod hurtigt festfyrværkeri i dommer-trioen, og selvom bølgerne også til tider gik højt, var der ikke tvivl om, at de tre dommere værdsatte hinandens selskab.

LÆS OGSÅ:‘Badehotellet’-stjerne klar til ‘Vild med dans’

Særligt Remee og Sanne Salomonsen kom godt ud af det. Selvom de to hitmagere kun fik lov til at arbejde sammen i den 11. og sidste sæson af ‘X Factor’ på DR1, skabte de på den korte tid et stærkt bånd til hinanden.

– Da Remee og jeg arbejdede sammen, opdagede jeg, at vi på det livfilosofiske plan næsten er soulmates. Vi tror på det samme og bruger energierne på samme måde, fortæller Sanne Salomonsen i det nye afsnit af ‘Remee og Mathilde’ på Dplay.

LÆS OGSÅ:Mille Gori fra ‘Den vildeste danser’: Jeg bliver aldrig voksen

Sanne Salomonsen kan genkende sig selv i Remee, og de to har også flere ting tilfælles. De har begge været igennem en hård tid i deres liv og kommet ud på den anden side. Sanne Salomonsen blev i 2006 ramt af en hjerneblødning, og Remee har haft en hård barndom med adoption og sygdom i familien.

– Hvis du kommer og har mørke med i bagagen, så er det klart, at lyset vil være forløsende for dig. Jeg er glad for, at Remee har vundet over mørket og valgt at tænke lyst, positivt og kærligt, slår Sanne fast i afsnittet.

LÆS OGSÅ:Hans Pilgaard tilbage til barndommen: En følelsesladet oplevelse

Herunder kan du se klippet fra ‘Remee & Mathilde’ på Dplay., hvor Sanne fortæller om forholdet til Remee, og hvor Remee fortæller om deres første møde.