Sanne kan ånde lettet op: Mit hus er reddet

Sanne Salomonsen kæmper sig tappert igennem coronakrisen.

Af Nikolaj Vraa - 13. december 2020 kl. 13:54

Ligesom næsten alle hendes kolleger stod Sanne Salomonsen tidligere i år i en økonomisk usikker situation, da pandemien betød, at alle spillejobs forsvandt. Nødtvunget satte hun derfor sin gård i Gilleleje til salg.

Med hårdt arbejde er det dog alligevel lykkedes den snart 65-årige rockstjerne at arbejde sig ud af krisen. Som en tidlig julegave til sig selv kan hun nu glæde sig over at at beholde sit hjem.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg

– Jeg satte det til salg, fordi jeg ikke anede, hvad der skulle ske. Jeg elsker det hus, men det er en kæmpe ejendom med masser af jord til. Det er røvlækkert. Jeg elsker det. Det er et sted, der kan tage lang tid at sælge, men vi testede det, og nu er jeg gudskelov der, hvor jeg kan sige, at vi tager det af markedet igen.

– Jeg arbejder så meget, jeg kan, så jeg kan sagtens holde skindet på næsen. I hvert fald i den her omgang, siger Sanne med et kæmpe smil til HER&NU.

Sanne Salomonsens ejendom, Gilleleje 2020 (Foto: Henrik R. Petersen).

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Shøle har tidligere vundet et madprogram

Hun beklager sig ikke spor over, at det har været en kamp for at komme gennem året.

– Man skal spille tre gange så mange koncerter, som man ellers ville gøre for at tjene de sammen penge. Men jeg er lykkelig for at komme ud. Derfor takker jeg også publikum hver aften for at være kommet, for så overlever arrangørerne, og det betyder, at vi kan komme og spille.

– Vi er nødt til at holde hjulene i gang, ellers går alle konkurs, lød det nøgternt fra Salomonsen, da HER&NU sidste weekend mødte sangeren til hendes vintage-salg i DrømmeCaféen i Dronningmølle.

LÆS OGSÅ: Derfor har Geggo og Linse aldrig haft juletraditioner

– Mine gode venner, Hans og Anne-Dorthe, har det her sted. De har så mange skønne ting og er så gode venner. Det her sted har så meget potentiale, og vi har talt om, at jeg kan lave havekoncerter. Her under coronaen har jeg gået og ryddet op i alt mit lort, ikk’.

– Jeg plejer at holde tøjsalget i min stue, men så sagde de, kom og gør det her, og det syntes jeg var en fantastisk idé. De er med til at skabe noget stemning her i Dronningmølle, som er et fantastisk sted, sagde sangeren.

Iført en behagelig ansigtsmaske fra Wolford tog Sanne imod de mange, der gerne ville købe hendes sko, støvler, tasker og tøj (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: TV2-par tager stort skridt i forholdet

Føler sig ung

Juleferien venter efter den sidste koncert med bandet Electric Guitars den 18. december. Så skal børnebørnene Mingus på otte år og Maggie på fire forkæles.

– Mine børnebørn er så dejlige. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg nyder min alder. Jeg nyder mit liv. Jeg føler mig som én på 40. Jeg føler mig alt for ung, men det synes jeg kun er fedt med det, jeg har været igennem. Jeg er et lykkeligt menneske.

– Jeg glæder mig sådan til jul. Jeg skal holde det for børn og børnebørn. Jeg er allerede ved at pynte op. Ej, jeg har taget kasserne ned. Nu skal jeg heller ikke overdrive, haha, men i mit hoved er jeg ved at pynte op, siger hun og griner højt.

LÆS OGSå: Amalies første tid som mor til to: Sådan har Josephine reageret

Læs mere om