Sanne i krise: Har mistet en formue - Her & Nu

Sanne i krise: Har mistet en formue

Coronakrisen har ramt sangerindens økonomi hårdt.

Af Nikolaj Vraa - 25. juli 2020 kl. 12:58

Året startede fantastisk med et rekordregnskab og en fuldt booket kalender med koncerter i Danmark og Sverige. Men så ramte Covid-19 krisen og alt faldt fra hinanden for Sanne Salomonsen.

– Jeg har mistet så fucking mange penge, og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre. Men sådan er det. Heldigvis er man jo som musiker vant til, at nogle gange har man penge, og andre gange har man ikke, siger hun i et interview med Ritzaus Bureau.

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

Selv om hendes seneste regnskab viser en egenkapital på 2.152.233 kroner efter en lønudbetaling på 2.912.073 kroner til firmaets to ansatte, så tog Sanne alligevel konsekvensen og satte for to måneder siden sin gård i Gilleleje til salg. Den 12-værelses gård fra 1800, som hun købte for 4,1 millioner i 2017, står til 6.995.000 kroner, hvilket kan indbringe hende en skattefri fortjeneste på tre millioner.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe vil ændre usund kvindekultur: Det bunder i jalousi

Overfor Ritzau lægger den 64-årige musiker ikke skjul på, at hun er skuffet over den måde regeringen håndterer krisen i kulturlivet på.

– Jeg forstår ikke, at vi bliver ignoreret på den måde. Vi er altid de første, der står klar til at stille op til velgørenhed. Jeg synes, det er mærkeligt, når vi har sådan en vidunderlig statsminister, at man fuldstændigt glemmer kulturlivet. Jeg er glad for, at de tænker på alle arbejderne, men jeg er ked af, de har glemt os. De tager os ikke alvorligt. Men hvad vil de gøre uden os, spørger Sanne Salomonsen retorisk.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachmans familiehygge med kæreste og baby

Læs mere om